Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

O ACTIVITATE SUB SEMNUL PROFITULUI

Publicat: 18 aprilie 2015 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

La sfârșitul lunii martie, cei 32 de producători agricoli, majoritatea membri fondatori ai Cooperativei Agricole BRAICOOP din județul Brăila, s-au întrunit în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi a acestei adunări s-a aflat și analiza bilanțului la 31.12.2014.

Click pe poza pentru galerie!

Din analiza contului de profit și pierdere rezultă că, la finele anului 2014, Cooperativa agricolă brăileană a înregistrat un profit net în valoare de 400.052 lei. Principalii indicatori au fost îndepliniți, iar rezultatul exercițiului financiar contabil la data de 31.12.2014 arată o cifră de afaceri netă de 20.116.430 lei; producția vândută a însumat 160.375 lei, iar veniturile din vânzări de mărfuri - 19.598 lei (reprezentând procentual 97,43%). Intrări de sume de bani importante au fost realizate de prestările de servicii, cum ar fi uscarea produselor agricole, ce au însumat 115.885 lei. „Și în anul care s-a încheiat, iată, am desfășurat o activitate sub semnul profitului, semn că de la înființare suntem pe un drum bun, iar această asociere a noastră nu a fost un lucru în zadar”, ne-a declarat Costică Mocanu.

Vizualizat: 427 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?