Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

O ACTIVITATE SUB SEMNUL PROFITULUI

Publicat: 18 aprilie 2015 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

La sfârșitul lunii martie, cei 32 de producători agricoli, majoritatea membri fondatori ai Cooperativei Agricole BRAICOOP din județul Brăila, s-au întrunit în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi a acestei adunări s-a aflat și analiza bilanțului la 31.12.2014.

Click pe poza pentru galerie!

Din analiza contului de profit și pierdere rezultă că, la finele anului 2014, Cooperativa agricolă brăileană a înregistrat un profit net în valoare de 400.052 lei. Principalii indicatori au fost îndepliniți, iar rezultatul exercițiului financiar contabil la data de 31.12.2014 arată o cifră de afaceri netă de 20.116.430 lei; producția vândută a însumat 160.375 lei, iar veniturile din vânzări de mărfuri - 19.598 lei (reprezentând procentual 97,43%). Intrări de sume de bani importante au fost realizate de prestările de servicii, cum ar fi uscarea produselor agricole, ce au însumat 115.885 lei. „Și în anul care s-a încheiat, iată, am desfășurat o activitate sub semnul profitului, semn că de la înființare suntem pe un drum bun, iar această asociere a noastră nu a fost un lucru în zadar”, ne-a declarat Costică Mocanu.

Vizualizat: 543 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?