Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Norme privind relațiile contractuale din sectorul lapte

Publicat: 15 mai 2015 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Guvernul a adoptat, în 6 mai, Hotărârea privind stabilirea relațiilor contractuale din sectorul laptelui și lactatelor și recunoașterea organizațiilor de producători.

Click pe poza pentru galerie!

Noul act normativ modifică și completează Normele metodologice pentru aplicarea Legii 297/2013 și stabilește cine se ocupă de recunoașterea și controlul organizațiilor de producători.
Potrivit actului normativ, APIA va fi autoritatea competentă pentru recunoașterea organizațiilor de producători și înregistrarea prim-cumpărătorilor de lapte. Prim - cumpărătorii de lapte se înregistrează la APIA în Registrul prim-cumpărătorilor de lapte și, începând cu 1 mai 2015, până cel târziu la data de 15 a fiecărei luni, vor declara la APIA cantitatea de lapte crud care le-a fost livrată în luna precedentă.
Autoritatea responsabilă pentru efectuarea controlului, constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor este Agenția Națională pentru Zootehnie.

Vizualizat: 494 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!