Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Norme privind relațiile contractuale din sectorul lapte

Publicat: 15 mai 2015 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Guvernul a adoptat, în 6 mai, Hotărârea privind stabilirea relațiilor contractuale din sectorul laptelui și lactatelor și recunoașterea organizațiilor de producători.

Click pe poza pentru galerie!

Noul act normativ modifică și completează Normele metodologice pentru aplicarea Legii 297/2013 și stabilește cine se ocupă de recunoașterea și controlul organizațiilor de producători.
Potrivit actului normativ, APIA va fi autoritatea competentă pentru recunoașterea organizațiilor de producători și înregistrarea prim-cumpărătorilor de lapte. Prim - cumpărătorii de lapte se înregistrează la APIA în Registrul prim-cumpărătorilor de lapte și, începând cu 1 mai 2015, până cel târziu la data de 15 a fiecărei luni, vor declara la APIA cantitatea de lapte crud care le-a fost livrată în luna precedentă.
Autoritatea responsabilă pentru efectuarea controlului, constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor este Agenția Națională pentru Zootehnie.

Vizualizat: 417 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?