Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Măsură nouă pentru bunăstarea animalelor

Publicat: 05 martie 2016 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Crescătorii de porci și de păsări care au angajamente de bunăstare pe Măsura 215 din PNDR 2007 - 2013 își vor primi banii din alocarea Măsurii 14 din PNDR 2014-2020.

Click pe poza pentru galerie!

Potrivit MADR, vor fi făcute plăți prin noul PNDR pentru cererile de plată depuse în 2014 pentru prima sesiune adresată bunăstării păsărilor (anul 3) și pentru cererile depuse în 2015 pentru porcine - sesiunile I, II și III și păsări - sesiunea II.
Nu se vor deschide noi angajamente prin M 14, aceasta fiind adresată exclusiv cheltuielilor tranzitorii. Datele IACS arată că sunt necesari 437 mil. euro din FEADR pentru plata vechilor angajamente. Termenul estimat pentru efectuarea ultimelor plăți este sfârșitul lui 2019.
MADR a publicat, luna trecută, versiunea a II-a a PNDR 2014-2020, aprobată pe 9 februarie 2016.
Articol publicat in revista Ferma nr.4(165) 1 - 14 martie 2016

Vizualizat: 1486 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?