Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Himel te face competitiv

Publicat: 27 februarie 2018 - 11:02
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Himel Maschinen este specialistul dumneavoastră în tehnică pentru depozitarea cerealelor şi sisteme de preparare şi distribuire a furajelor. Experienţa sa de peste 60 de ani, spiritul inovativ, respectul faţă de fermier şi calitatea produselor recomandă utilajele producătorului german fermierilor cu pretenţii ridicate şi atenţi la investirea eficientă a banilor proprii.

HIMEL este o companie operaţională la nivel internaţional. În afară de Germania, HIMEL mai deţine reprezentanţe în Ungaria, Slovacia, Cehia, Austria, Elveţia, România, Ucraina, Kazahstan, Vietnam, Arabia Saudită, în “Ţările Slavice de Sud” şi în statele baltice. Iar reţeaua de distribuţie şi de service este extinsă. Pe piaţa extrem de competitivă a tehnologiei în agricultură, HIMEL şi-a făcut un nume mai mult decât onorabil, devenind un brand cunoscut. Compania are astăzi în toată Europa aproximativ 200 de angajaţi.

Himel Maschinen_b
Unitatea principală de producţie se află în Melchingen lângă Burladingen, în landul Baden-Württemberg, aproape de castelul Sigmaringen - leagănul dinastiei regale româneşti, din Germania. Companie de familie cu tradiţie, firma Himel este condusă din anul 1999 de a doua generaţie, reprezentată de Werner şi Martin Hirlinger.
HIMEL s-a consacrat pe piaţa internă şi internaţională în special în domeniile tehnologiei de depozitare a cerealelor, de măcinare şi amestecare a furajelor concentrate, a remorcilor tehnologice de amestecat şi distribuit furaje grosiere (aşa-zisele TMR-uri) direct în grajd, a sistemelor de tocare/măcinare paie/fân/lucernă şi în domeniul tehnicii pentru peletizarea biomasei.

Himel Maschinen_b
Peste 200 de ferme au fost modernizate în România şi peste 1000 în Europa, pe baza know-how-ului furnizat de firma HIMEL.
Depozitarea cerealelor sau a altor produse agricole din silozuri la umiditatea şi temperatura iniţiale, chiar dacă ele sunt adecvate, nu este suficientă. Acestea trebuie controlate şi corectate optim, iar dacă depozitul nu este construit şi dotat corespunzător, valorificarea finală a materiei depozitate nu va fi pe măsura aşteptărilor şi este păcat de fiecare leuţ cheltuit în lanţul tehnologic.

Soluţiile Himel pentru prelucrarea superioară a furajelor
Speciile de animale au nevoi fiziologice diferite, iar dacă dozarea şi omogenizarea furajelor concentrate nu vor fi precise şi suficiente, răspunsul acestora - care ar trebui să se traducă prin producţie mai mare, randament şi calitate superioare - nu va fi mulţumitor în ecuaţia finală a competitivităţii.

Himel Maschinen_b
Oportunitatea accesării proiectelor de dezvoltare va creşte competiţia între fermieri şi, cu siguranţă, în final vor avea de câştigat cei care vor investi în creşterea valorii adăugate în fermă, în depozite de cereale bine dotate, în FNC-uri performante, în instalaţii de granulare, în sisteme de prelucrare a producţiei agricole secundare (paiele de exemplu), în remorci tehnologice superioare, precum şi în alte utilaje moderne necesare în ferme.
Nu ezitaţi să ne contactaţi, fiindcă prelucrarea superioară a furajelor înseamnă valorificarea lor la maximum şi, în final, creşterea producţiei şi a calităţii laptelui, cărnii şi ouălor, precum şi eficienţă economică acolo unde alţii doar îşi acoperă costurile de producţie!

Liviu CECLAN
Reprezentant HIMEL - ROMANIA


CONTACTAŢI REPREZENTANŢII HIMEL
Inginerii firmei HIMEL lucrează în prezent la proiectarea depozitelor de cereale cu un volum de la 100 la 10.000 tone, FNC-uri cu ocapacitate de producţie de la 1 la 30 tone/oră, instalaţii de granulare ce pot prelucra între 1 şi 30 t/h, precum şi sisteme fixe şi mobile de peletizare biomasă. Pentru detalii despre produsele şi sistemele HIMEL, fermierii şi firmele specializate pot solicita materiale informative şi vizite la ferma, apelând numărul de telefon 0753 / 010750, la adresa de email: lc@himel.info sau accesând pagina de internet www.himel.de.

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 2/207 (ediţia 1-14 februarie 2018)

Vizualizat: 728 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?