Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Finanțările agricole, acum mai accesibile ca niciodată

Publicat: 11 mai 2016 - 19:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Anul acesta, obținerea unei finanțări în domeniul agricol nu mai pare a fi o problemă pentru fermieri! Pe piața financiară din România există numeroase produse bancare sau nebancare, special concepute pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli și pentru a susține dezvoltarea agricolă a țării. Însă ca să faci cea mai bună alegere pentru cultura, ferma sau activitatea ta agricolă, ar trebui ca, pe lângă un bun agricultor sau fermier, să fii și un foarte bun bancher.

Click pe poza pentru galerie!

Safety Credit, prin parteneriatele strategice încheiate cu numeroase instituții bancare și non-bancare, vine în sprijinul fermierilor români și le oferă posibilitatea de a evita situațiile dificile și munca de Sisif pe care ar fi nevoiți să o facă. În plus îi ajută să economisească timp și bani. Safety Credit pune la dispoziția dumneavoastră oferte comparative de credite pentru achiziții de utilaje și echipamente, leasing financiar, credite pentru înființarea și întreținerea culturii și pentru cofinanțări prin leasing financiar pentru achiziția de utilaje prin fonduri UE.

 

Finanțarea prin leasing financiar pentru dotarea tehnică

Leasingul Financiar este o soluție eficientă de finanțare a investițiilor dumneavoastră, adaptată perfect pentru a răspunde cerințelor fiecărui client.

Prin Leasing Financiar puteți achiziționa utilaje și echipamente cu un avans de minim 10% din valoarea totală a acestora, pe o perioadă de cinci ani. Plata poate fi eșalonată atât lunar, cât și trimestrial, semestrial sau anual. Beneficiile unei finanțări de tip leasing sunt numeroase. Amintim doar câteva dintre ele: aprobare rapidă a dosarului, documentație simplificată și absența unor garanții suplimentare. Detalii puteți afla de la consultanții Safety Credit.

 

Creditul pentru achiziția de utilaje și echipamente agricole 

Produsul financiar se adresează clienților cu activitate în zootehnie și în sectorul vegetal. Destinația finanțării vizează achiziția de utilaje agricole pentru pregătirea terenului, însămânțare, efectuarea de tratamente pentru întreținerea culturii, recoltare, precum și achiziția de echipamente pentru hrănirea și adăparea animalelor, asigurarea ventilației și încălzirii în adăposturi, pentru dotarea cu săli de muls, tancuri de răcire a laptelui etc.

Durata creditului este de până la șapte ani. Se poate opta pentru un grafic de rambursare cu minimum două plăți pe an, corelate cu perioada de recoltare/valorificare a producțiilor. Bunul achiziționat poate constitui garanția creditului, iar valoarea finanțării este de până la 85% din valoarea bunurilor cumpărate.

 

Cofinanțare prin Leasing Financiar

Creditul destinat cofinanțării achiziției de utilaje și echipamente prin PNDR 2014-2020 permite obținerea surselor proprii de finanțare prin leasing. Pentru a obține fonduri nerambursabile prin programul PNDR aveți nevoie de fonduri proprii. Acești bani pot fi finanțați prin accesarea unui Leasing Financiar de tip “SLB - Vinde și închiriază din Nou”. Cum funcționează? Mai exact, dacă aveți deja în proprietate un utilaj sau echipament, acesta poate avea dublă utilitate: îl puteți utiliza ca garanție pentru finanțarea prin leasing a surselor proprii și să primiți banii de care aveți nevoie pentru a achiziționa noul utilaj prin fonduri europene. În același timp, utilajul vechi rămâne în posesia dumneavoastră pentru a-l folosi în activitățile agricole, iar la finalul perioadei de leasing redeveniți proprietarul utilajului. 

Consultanții Safety Credit vă stau la dispoziții cu informații detaliate atât despre acest produs, cât și despre numeroasele posibilități de finanțare pe care vi le oferim.

Cu Safety Credit, ai rod bun și bani la timp!

 

 

 

BROKERUL REPREZINTĂ ÎNTOTDEAUNA INTERESUL CLIENTULUI!

Avantajele apelării la un broker de credite constau tocmai în faptul că el vă pune la dispoziție o gamă largă de produse financiare, vine în întâmpinarea dumneavoastră cu recomandări bazate pe analizele comparative asupra ofertelor din piață referitoare la dobânzi, perioade de creditare, valori minime ale avansului. Tot consultantul Safety Credit vă poate explica amănunțit și transparent fiecare clauză contractuală.


 

Articol publicat in revista Ferma nr.8(169) 1 - 14 mai 2016

Vizualizat: 678 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?