Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ferma, numărul 1 și în 2013

Publicat: 02 mai 2014 - 18:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Sondajul realizat de KLEFFMANN Group în perioada mai - octombrie 2013 și care a vizat aflarea gradului de cunoaștere a publicațiilor cu profil agricol din România, precum și comportamentul de citire al agricultorilor chestionați, a reconfirmat poziția de lider pe care revista Ferma o deține pe această piață media

Click pe poza pentru galerie!

Primul sondaj de acest gen a fost realizat de Kleffmann Group în anul 2011 și a evidențiat clar preferințele consumatorilor de presă agricolă, care au poziționat Ferma pe primul loc, la toate criteriile analizate și în toate regiunile țării.

În 2012, sondajul reconfirmă revista Ferma drept numărul 1 în topul revistelor agricole. Top 3 al revistelor agricole din România rămâne neschimbat și în 2013, după cum reiese din graficele alăturate.

Ca să eliminăm din start orice intenție de interpretare subiectivă a datelor, menționăm că sondajele la care facem referire NU au fost comandate de Ferma Media Grup, ci sunt realizate de o societate independentă - Kleffmann Group, ca parte integrantă a unei serii de sondări de piață referitoare la agricultura românească.


Indicatorii sondajului

Grupul țintă al sondajului sunt fermierii cultivatori de porumb, cereale, floarea soarelui, rapiță, soia, sfeclă de zahăr, cartofi, viță de vie și pomi fructiferi. Au fost intervievați 2686 de fermieri, din toate regiunile țării, eșantion reprezentativ pentru o suprafață agricolă exploatată de 7,20 milioane hectare (exclusiv producția legumicolă).

Rezultatele sunt interpretate pe baza puterii de cumpărare a produselor pentru protecția plantelor (valoare de piață) - grup reprezentativ pentru o piață de 364 milioane Euro; suprafața cultivată; mărimea exploatațiilor agricole și pe baza puterii de cumpărare a semințelor în România (semințe de porumb și floarea soarelui) - grup reprezentativ pentru o piață de 265 milioane Euro.

Pe toate segmentele analizate de acest sondaj, revista Ferma ocupă prima poziție în preferințele agricultorilor intervievați.

Vizualizat: 632 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?