Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ferma, numărul 1 și în 2013

Publicat: 02 mai 2014 - 18:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Sondajul realizat de KLEFFMANN Group în perioada mai - octombrie 2013 și care a vizat aflarea gradului de cunoaștere a publicațiilor cu profil agricol din România, precum și comportamentul de citire al agricultorilor chestionați, a reconfirmat poziția de lider pe care revista Ferma o deține pe această piață media

Click pe poza pentru galerie!

Primul sondaj de acest gen a fost realizat de Kleffmann Group în anul 2011 și a evidențiat clar preferințele consumatorilor de presă agricolă, care au poziționat Ferma pe primul loc, la toate criteriile analizate și în toate regiunile țării.

În 2012, sondajul reconfirmă revista Ferma drept numărul 1 în topul revistelor agricole. Top 3 al revistelor agricole din România rămâne neschimbat și în 2013, după cum reiese din graficele alăturate.

Ca să eliminăm din start orice intenție de interpretare subiectivă a datelor, menționăm că sondajele la care facem referire NU au fost comandate de Ferma Media Grup, ci sunt realizate de o societate independentă - Kleffmann Group, ca parte integrantă a unei serii de sondări de piață referitoare la agricultura românească.


Indicatorii sondajului

Grupul țintă al sondajului sunt fermierii cultivatori de porumb, cereale, floarea soarelui, rapiță, soia, sfeclă de zahăr, cartofi, viță de vie și pomi fructiferi. Au fost intervievați 2686 de fermieri, din toate regiunile țării, eșantion reprezentativ pentru o suprafață agricolă exploatată de 7,20 milioane hectare (exclusiv producția legumicolă).

Rezultatele sunt interpretate pe baza puterii de cumpărare a produselor pentru protecția plantelor (valoare de piață) - grup reprezentativ pentru o piață de 364 milioane Euro; suprafața cultivată; mărimea exploatațiilor agricole și pe baza puterii de cumpărare a semințelor în România (semințe de porumb și floarea soarelui) - grup reprezentativ pentru o piață de 265 milioane Euro.

Pe toate segmentele analizate de acest sondaj, revista Ferma ocupă prima poziție în preferințele agricultorilor intervievați.

Vizualizat: 403 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?