Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ferma, numărul 1 şi în 2012

Publicat: 26 septembrie 2012 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Un sondaj realizat în premieră naţională de KLEFFMANN Group în perioada mai - octombrie 2011 şi care a vizat aflarea gradului de cunoaştere a publicaţiilor cu profil agricol din România, a confirmat poziţia de lider pe care revista Ferma o deţine pe această piaţă. În 2012, sondajul reconfirmă revista Ferma drept numărul 1 în topul revistelor agricole

Click pe poza pentru galerie!

Am intrat în posesia rezultatelor preliminare are Sondajului Kleffmann pentru anul 2012 privind gradul de cunoaştere a revistelor cu profil agricol din România, precum şi comportamentul de citire al agricultorilor chestionaţi.

Ca să eliminăm din start orice intenţie de interpretare subiectivă  adatelor, menţionăm că sondajele la care facem referire NU au fost comandate de Ferma Media Grup, ci sunt realizate de Kleffmann Group ca parte integrantă a unei serii de sondări de piaţă referitoare la agricultura românească.

Noi am intrat în posesia acestor rezultate contra cost, tocmai pentru a cunoaşte poziţia revistei Ferma pe piaţa publicaţiilor de specialitate şi am primit dreptul de publicare din partea Kleffmann Group, în anumite condiţii.

Grupul ţintă al sondajului sunt fermierii cultivatori de porumb, cereale, floarea soarelui şi rapiţă (în ceea ce priveşte cultivatorii de viţă de vie şi pomi fructiferi, rezultatele nu au fost încă centralizate şi procesate). Au fost intervievaţi 1822 de fermieri, din toate regiunile ţării, eşantion reprezentativ pentru o suprafaţă agricolă exploatată de 6,87 milioane hectare.

În top 3 privind gradul de cunoaştere a revistelor agricole - în funcţie de mărimea fermelor (grup reprezentativ pentru 6,87 milioane hectare cultivate), revista Ferma ocupă primul loc, la o distanţă semnificativă de competitori, pe toate segmentele analizate.

De asemenea, în ceea ce priveşte frecvenţa citirii publicaţiilor de specialitate, revista Ferma se află în topul preferinţelor respondenţilor.

Kleffmann a realizat un sondaj şi în ceea ce priveşte utilizarea internetului, în aceeaşi perioadă şi asupra aceluiaşi eşantion reprezentativ ca şi în cazul revistelor. Trei dintre paginile web ale Ferma Media Grup sunt în topul accesărilor, la mică distanţă de site-urile oficiale ale MADR şi APIA. Este vorba de www.anunturi-agricole.ro, www.revista-ferma.ro şi www.agroinfo.ro

Vom reveni şi cu alte rezultate în numerele viitoare ale revistei Ferma.

Mulţumim încă o dată cititorilor noştri pentru fidelitate şi pentru faptul că au optat şi în 2012 pentru revistele Ferma Media Grup (Ferma, Recolte bogate, Utilaje agricole), oferind astfel informaţiei agricole un plus de valoare.

Vizualizat: 523 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?