Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

FERMA MEDIA GRUP, la ceas aniversar

Publicat: 29 septembrie 2011 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Am aşteptat cu emoţie numărul 100 al revistei Ferma. Nu pentru că o sută de ediţii înseamnă foarte mult, ca şi cantitate, ci pentru simplul motiv că am ajuns la un număr rotund, care semnifică rezultatele muncii echipei noastre din cei 13 ani de când apare Ferma. Perioadă în care am învăţat, ne-am documentat şi ne-am asumat pe deplin misiunea de a informa agricultura!

Click pe poza pentru galerie!

Tot în septembrie anul acesta, societatea care editează publicaţiile Ferma Media Grup şi care deţine şi administrează sistemul nostru complet de informare online, a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani!

Odată cu apariţia primului număr Ferma, a demarat şi programul de dezvoltare a sistemului informativ pentru fermieri, care continuă în prezent şi se va derula şi în viitor. Ce am realizat până acum? Trei divizii mari şi late - print, internet şi video/TV - care conţin foarte multe elemente de informare, pentru agricultori şi de promovare, pentru companiile care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol şi conex.

 

DIVIZIA PRINT

Peste 2.000.000 de reviste tipărite şi distribuite în 13 ani. Acesta este un număr cu care ne mândrim, pentru că este rezultatul imediat, palpabil şi cuantificabil al demersului nostru jurnalistic şi de marketing agricol.

Divizia print cuprinde:

revista FERMA - liderul publicaţiilor agricole din România (ca notorietate şi tiraj)

revista RECOLTE BOGATE - pe locul al doilea ca tiraj, după revista Ferma

revista UTILAJE AGRICOLE - 10.000 de exemplare/ediţie, singura revistă de tehnică agricolă din România

CARTEA AGRICOLĂ PRIN POŞTĂ - peste 150 de titluri de carte agricolă, cel mai important distribuitor de carte agricolă din România.

 

DIVIZIA VIDEO-TV

În peste trei luni, de când am lansat noua divizie pe portalul agricol www.agrinfo.ro şi pe www.youtube.com/agroinfo, am înregistrat o medie de peste 900 de vizionări pentru fiecare clip încărcat pe internet!

 

DIVIZIA INTERNET

44% din paginile deschise de utilizatori pe siteurile monitorizate de trafic.ro, la secţiunea agricultură, aparţin site-urilor Ferma Media Grup: www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro, www.agroshop.ro, www.utilajeagricole.ro

Rezultate medii pe primele opt luni ale anului 2011, pentru cele cinci site-uri Ferma Media Grup, statistici publice realizate de trafic.ro:

• 283.205 vizite în medie, pe lună

• 178.831 vizitatori unici în medie, pe lună

• 1.244.647 pagini vizualizate în medie, pe lună De asemenea, peste 17.000 de abonaţi, agricultori şi persoane interesate de agricultură, primesc zilnic NEWSLETTER-ul agroinfo, cu cele mai importante ştiri din actualitatea agricolă.

Tot la divizia internet înscriem şi AGROFORUM-ul nostru, cel mai important forum de agricultură din România, cu 5.491 de utilizatori înregistraţi şi 22.115 de posturi.

Şi toate acestea le-am realizat de-a lungul anilor, pentru că am fost şi suntem în permanentă legătură cu dumneavoastră, cititorii noştri. Ne întâlnim la târguri şi expoziţii, la diverse evenimente, la demonstraţiile în câmp organizate de societăţile furnizoare de inputuri. Păstrăm legătura prin telefon şi ne auzim, cu bune sau cu rele, de câte ori avem ocazia.

Datorită solicitărilor, criticilor constructive dar şi aprecierilor venite din partea dumneavoastră, am adus, cu fiecare număr de revistă, şi mai multe informaţii din actualitatea agricolă, şi mai multe reportaje în ferme, şi mai multe sfaturi tehnice. Am adus la zi cele mai moderne tehnologii de producţie, transpuse în paginile revistelor noastre de o echipă de profesionişti - jurnalişti şi specialişti în agricultură - care au abordat, de-a lungul anilor, un stil bazat pe comunicare, accesibil dar şi riguros documentat ştiinţific.

 

NOI INFORMĂM AGRICULTURA! PE BUNE!

Sloganul nostru nu e o vorbă-n vânt! Preocuparea noastră principală este aceea de a informa şi pentru asta punem la bătaie tot ce avem mai bun în noi, profesional vorbind, şi toate resursele necesare pentru a duce la bun sfârşit demersurile pe care le-am iniţiat.

Tocmai de aceea, credibilitatea mesajelor noastre se regăseşte şi în contractele comerciale încheiate cu cei mai importanţi producători şi dealeri de inputuri şi servicii agricole din piaţa românească şi internaţională.

Nu promovăm imaginea şi produsele companiilor doar prin divizia print. Şi internetul se bucură în ultimii ani de un interes din ce în ce mai mare.

De ce să îţi faci reclamă pe site-urile Ferma Media Grup? La o simplă căutare pe google.ro după cuvântul „agricultură” şi alte cuvinte cheie din domeniu, site-urile noastre sunt pe primele locuri. Google nu ştie ce sunt “nepotismele”, fiind astfel un arbitru obiectiv.

Inclusiv Google garantează că... NOI INFORMĂM AGRICULTURA! În plus, se ştie că nimeni nu dă click pe o pagină de internet decât dacă este interesat de subiect. Iar 98% dintre căutările celor interesaţi sunt strict legate cuvinte relevante din agricultură.

 

PROMOVARE ONLINE - simplu, eficient, intens accesat!

Punem la dispoziţia clienţilor noştri un sistem complet de promovare online, prin:

Bannere publicitare, de diferite dimensiuni şi poziţionări. Campaniile publicitare cu bannere pot fi personalizate şi se pot desfăşura pe număr de afişări şi/sau pe perioade calendaristice.

Profil Companie. Pe agroinfo.ro puteţi avea o pagină dedicată exclusiv firmei dvs., care adună la un loc toate informaţiile despre produsele şi serviciile pe care le doriţi să le promovaţi, informaţii apărute în sistemul nostru informativ (reviste, internet, video) şi/sau pe care ni le puneţi la dispoziţie, date de contact şi logo-ul companiei, link către site-ul firmei. Profilul companiei dvs. poate fi oricând completat cu noi informaţii despre evenimentele pe care le organizaţi sau despre oferte, produse şi servicii noi.

Newsletter-ul Agroinfo. Cei peste 17.000 de abonaţi ai newsletter-ului pot primi informaţii despre compania dvs., despre lansarea unui produs nou sau despre un eveniment pe care îl organizaţi, prin: machete publicitare, articole, bannere şi clipuri video, ediţie specială de newsletter dedicat, care va conţine numai informaţii referitoare la un eveniment al companiei dvs.

Promovarea vânzărilor directe. Promovarea vânzărilor directe de produse şi servicii o realizăm pe siteul www.anunturi-agricole.ro, cel mai important site de anunţuri de mică publicitate, exclusiv din domeniul agricol. Pe site sunt postate lunar minim 3.000 de anunţuri. Vă oferim posibilitatea de a opta pentru una din variantele: anunţuri promovate; anunţuri evidenţiate anunţuri evidenţiate plus Ferma.

Articole publicitare. Redactorii noştri, specializaţi în agricultură, pot scrie, la solicitarea dvs., articole despre un eveniment pe care îl organizaţi, despre un produs nou sau un serviciu pe care îl oferiţi. De asemenea, pot fi publicate şi articolele pe care dvs. ni le puneţi la dispoziţie. Puteţi opta pentru publicarea articolelor pe paginile www.revista-ferma.ro şi/sau www.agroinfo.ro dar şi în ediţiile tipărite.

Filmări/TV. Cel mai nou modul de promovare din sistemul nostru informativ, secţiunea video, vă oferă filmări/clipuri publicitare calitatea HD. Clipurile sunt încărcate pe contul nostru de youtube şi pot fi folosite în campaniile de promovare, pot fi inserate pe site-urile firmelor şi pe site-urile de socializare, eficient şi fără restricţii privind produsele cu denumiri comerciale.

De asemenea, aveţi posibilitatea de a promova şi de a creşte valoarea angajaţilor şi reprezentanţiilor companiei dvs., de a-i face cunoscuţi. Pe internet, clipurile sunt vizibile din orice colţ al lumii, în orice moment. Avem noi o vorbă: un film pe internet este ca un vin bun... cu cât este mai vechi, cu atât e mai valoros... nu are termen de valabilitate şi poate fi oricând accesat. Puteţi opta pentru: interviu, reportaj, dezbatere în studioul nostru, prezentare companie, prezentare ofertă de servicii şi produse, relatare eveniment.

Pachetul business conţine soluţii complete şi profesionale de promovare a evenimentelor organizate de compania dvs.: lansări de produse, demonstraţii în câmp, festivităţi, celebrări, participări la târguri şi expoziţii, ziua porţilor deschise, campanii orientate către clienţii dvs.

Promovarea evenimentelor se poate face înaintea organizării evenimentului, în timpul desfăşurării acestuia şi post eveniment. Evenimentele organizate de compania dvs. vor lua amploare ca urmare a sistemului nostru complex de promovare, iar numărul persoanelor direct interesate va creşte.

Aceasta este cartea noastră de vizită. Suntem deschişi la nou, la sugestii şi dialogul permanent cu dumneavoastră. Am ajuns împreună la numărul 100 al revistei Ferma şi vă invităm să ne însoţiţi în continuare, să parcurgem drumul până la următoarea aniversare. Şi mai departe!

VĂ MULŢUMIM!

Vizualizat: 1016 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?