Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ferma Media Grup a desemnat câştigătorii Concursului Abonatului 2013

Publicat: 26 aprilie 2013 - 16:00
3 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Ferma Media Grup şi-a desemnat câştigătorii “Concursului Abonatului 2013” prin tragere la sorţi iar cei mai norocoşi dintre abonaţii noştri vor intra în posesia premiilor constând în cărţi de specialitate, aparate foto, laptopuri şi un motocultor pentru câştigătorul Marelui Premiu

Click pe poza pentru galerie!

Marele premiu va pleca în Dolj

Dumitru Nicolae Ştefan din localitatea Dioşti, jud. Dolj, este câştigătorul Marelui Premiu.
Actualmente pensionar, Dumitru Ştefan a profesat ca medic stomatolog şi în paralel a făcut agricultură. Acum este proprietarul a 30 hectare de teren ocupate cu culturi de câmp. Nefiind specialist în agronomie, nevoia de informare a devenit imperativă pentru a susţine ambiţia medicului de a face performanţă şi în agricultură.

După ce ani la rând s-a consultat cu specialişti ai Staţiunii Caracal, s-a hotărât să se aboneze la revista Ferma şi, ulterior, la revista Recolte bogate. „Aveam nevoie de cunoştinţe, să văd cum lucrează alţii pământul, care este randamentul anumitor culturi sau tehnologii, ce utilaje, pesticide, fertilizatori şi alte inputuri să folosesc “, ne-a declarat Dumitru Ştefan.

 

Premiul I - două laptopuri

• Unul dintre laptopuri va ajunge în birourile administrative ale societăţii Quik Center SRL din loc. Roşiori, jud. Bihor, în posesia lui Florin Szetyanszki, angajat al fermei în funcţia de inginer horticol.

Maria Dumitrescu din loc. Cernavodă, jud. Constanţa, administrator al societăţii Viticom şi al unei ferme familiale cu activitate în zootehnie şi în cultura mare, este câştigătoarea celui de-al doilea laptop oferit ca Premiu I.

 

Premiul II - 5 aparate foto

Cinci aparate de fotografiat vor intra în posesia următorilor abonaţi ai revistelor Ferma/Recolte bogate: Salamon Ferenc din loc. Mailat, com. Vinga, jud. Arad; Societatea agricolă Recolta din localitatea Urziceni, jud. Satu Mare; Agro Mestania, loc. Castelu, jud. Constanţa; Famagrics din loc. Sălcioara, jud. Ialomiţa; Szilagyi Istvan din loc. Vlaha, com. Săvădisla, jud. Cluj.

 

Premiul III - “Cartea agricolă prin poştă”

Cei zece câştigători ai premiului III vor avea posibilitatea să aleagă cărţi din colecţia “Cartea agricolă prin poştă” în valoare de 200 de lei pentru fiecare premiu.

Câştigătorii sunt: Mărul de Aur SRL din loc. Vaslui, jud. Vaslui; Staţiunea de Cercetare - Dezvoltare pentru Creşterea Bovinelor din loc. Dancu, jud. Iaşi; Gafiţescu Costel din loc. Dumbrăveni, jud. Suceava; Legume SA din loc. Paşcani, jud. Iaşi; Humă Vasile din loc. Răuceşti, jud. Neamţ; Petcu Florentin din loc. Nicolae Bălcescu, jud. Constanţa; Asociaţia Crescătorilor de Bovine “Vermeşana”, preşedinte Ion Lighezan, din loc. Vermeş, jud. Caraş-Severin; Farcaş Alexandru din loc. Peregu Mic, jud. Arad; Antal Iustin Întreprindere Individuală din loc. Ţibucani, jud. Neamţ; Sterea Toma din loc. Arţari, comuna Ileana, jud. Călăraşi.

Vizualizat: 659 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   
3.
Agricultura baza societatii
|
06. 07, 2015. Sunday 11:33
orice natiune are nevoie de agricultura. In Romania o putem dezvolta investind intr-o ferma. Costurile le puteti gasi accesand http://ouaprepelita.pprepelite.ro/
2.
Felicitari agricultorilor romani
|
12. 08, 2013. Sunday 13:42
Aprecieri sincere tuturor implicati in agricultura romaneasca. Cresterea prepelitelor face parte tot din segmentul agriculturii. Dar o ferma de prepelite, presupune si altceva nu doar cresterea prepelitelor la intamplare. Investiti inteligent intr-o ferma de prepelite. Noi va ajutam cu pachete promotionale pentru infiintari ferme de prepelite. Afacere pas cu pas la preturi modice. Pachete noastre au fost gandite din experienta noastra si stim exact ce aveti nevoie pentru o afacere serioasa cu prepelite. Detalii complete pe: http://ouaprepelita.pprepelite.ro/
1.
Agricultura pe viitor
|
05. 06, 2013. Monday 20:20
Agricultura este viitorul romaniei si de aceea trebuie sa investim foarte mult in agricultura. Afla aici cum poti sa iti faci o micro-ferma de prepelite la tine acasa http://www.prepelite-online.net/ prepelite-online.net
Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?