Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ferma i-a făcut câștigători la Concursul Abonatului 2015

Publicat: 04 mai 2015 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Bine informați, dar și norocoși! Opt dintre abonații Ferma Media Grup au fost desemnați câștigători ai Concursului Abonatului 2015, în urma tragerii la sorți din data de 6 aprilie 2015. 

Click pe poza pentru galerie!

Câștigătorii noștri, provenind din opt județe ale țării, vor intra în posesia unor premii semnificative, constând într-un televizor LCD Samsung, două tablete Samsung și cinci aparate foto. 

 

Premiul 1 - un televizor LCD Samsung 

Câștigătorul televizorului LCD Samsung cu diagonala de 102 cm este Ladislau Iszlay din localitatea Deleni, comuna Băgaciu, județul Mureș.

Abonat al revistei Ferma din anul 2008, fericitul câștigător al Premiului 1 s-a bucurat la aflarea veștii, spunându-ne că e prima oară când câștigă la un concurs. Ladislau Iszlay, de meserie profesor de muzică, a menționat că și agricultura a avut locul ei în viața lui. “Părinții mei s-au ocupat cu agricultura, tatăl meu a avut școală tehnică agricolă și așa am furat de la dânsul meserie. 

Finalizând un curs de consultanță agricolă cu inițiere în creșterea animalelor, am zis că e bine să fiu mereu informat și să îmi culeg datele dintr-o revistă de specialitate, iar revista Ferma este cea mai indicată pentru nevoile mele de informare. Fiind crescător de ovine, cele mai importante rubrici pentru mine sunt cele referitoare la creșterea animalelor, ovine în special, dar urmăresc și noutăți privind legea pajiștilor sau alte acte normative. 

Mă ocup doar cu creșterea oilor, am 250 de capete, iar tot terenul pe care îl dețin este pășune proprietate personală. Intenționez pe viitor să achiziționez utilaje pentru cosit, greblat și balotat, pentru a-mi ușura munca”, ne-a spus Ladislau Iszlay. 

 

Premiul 2: doi câștigători, două tablete Samsung 

Cele două tablete oferite la Concursul Abonatului Ferma au fost câștigate de Ioan Ranca din localitatea Zarand, județul Arad, și de Ioan Meiu, din localitatea Vlădenii Ardeal, județul Brașov. 

Ranca Ioan și Catița au devenit abonații noștri în anul 2011. “Citesc revista Ferma deoarece aici găsesc informațiile exacte de care am nevoie. Urmăresc tot ce apare nou despre semințe, erbicide, subvenții și tot ce ne-ar putea ajuta în activitate pe noi, micii fermieri. Avem 40 ha pe care le lucrăm în familie. Suntem fericiți pentru acest premiu, deoarece avem trei nepoți care abia așteaptă să se bucure de tabletă”, ne-a spus cititorul nostru.

De patru ani cititor al revistei Ferma, Ioan Meiu ne spune că are studii în domeniul agricol și, căutând să se informeze permanent, a ajuns la concluzia că revista Ferma este singura publicație de specialitate de unde el își poate culege informațiile necesare pentru activitatea sa. “Locuiesc la sat și mă ocup cu agricultura. Informațiile utile pentru mine sunt cele în care sunt expuse tehnologii noi, noutăți tehnice și, nu în ultimul rând, reclamele din revistă. De asemenea urmăresc tot ce este legat de plățile APIA. 

Am un teren în arendă, îl lucrez singur. Valorific fânul prin cosit, după care îl comercializez prin intermediul anunțurilor agricole postate pe internet. Tableta câștigată acum chiar o să îmi folosească, cu atât mai mult cu cât la școală trebuie să realizez proiecte și să lucrez pe calculator”, ne-a declarat Ioan Meiu.

 

Premiul 3 - cinci aparate foto

Câștigătorii celor cinci aparate foto oferite de Ferma Media Grup sunt: Marghit Csiki, loc. Joseni, jud. Harghita; Lactoserv SRL, loc. Micfalău, jud. Covasna; Sorin Bursuc, loc. Mihăileni, jud. Botoșani, Danges Prod Com SRL, loc. Sârbi, jud. Bihor; Angela Vasile, loc. Buzău, jud. Buzău. 

Vizualizat: 728 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?