Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SIMA-SIMAGENA 2015

Publicat: 29 ianuarie 2015 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Punându-și în evidență succesul neîntrerupt, SIMA-SIMAGENA a anunțat două dezvoltări majore pentru anul 2015: două sectoare noi aprobate de vizitatorii expoziției - echipamente profesionale pentru peisagistică și pentru recoltarea plantelor tropicale și specializate - vor fi incluse în oferta expoziției.

Click pe poza pentru galerie!

Un nou plan de amplasament, care cuprinde sălile de la 3 la 7, va asigura mai mult spațiu și confort optim pentru expoziție. Sala 7 va fi destinată în principal creșterii animalelor, cu un nou format pentru SIMAGENA (vite) și va prezenta dezvoltările din domeniul echipamentelor de muls și reproducere, manipulare, transport și din sectorul energiilor regenerabile.

Dovadă a atractivității durabile a pieței agricole franceze, cea de-a 76-a ediție a salonului SIMA-SIMAGENA este marcată de o creștere semnificativă a prezenței internaționale (cu 17 la sută mai mult din suprafața expozițională, comparativ cu 2013). Important de menționat sunt aspecte precum noii participanți provenind din Coreea, Grecia, India, Japonia, Turcia, în special în sectoarele „Piese și componente” și „Materiale pentru spații verzi” sau suprafețele expoziționale mai mari, comparativ cu edițiile precedente, cum este cazul Statelor Unite.

 

“Inovația în prim-plan!”

Inovația, tema expoziției din 2015, va pune în lumină trei domenii - echipamente, recolte și oameni și regiuni - și va reprezenta punctul central pentru numeroase evenimente, inclusiv în domeniul “Privind înainte” (o privire spre viitorul agriculturii) și în domeniul “Cum era odată...”, care va găzdui o expoziție de echipamente și va face o prezentare la scară reală a dezvoltărilor în domeniul echipamentelor agricole. 

De asemenea, veți putea vizita "Galeria inovațiilor", o vitrină a prestigioaselor premii pentru inovație acordate la SIMA.

 

Cea de-a 76-a ediție a Târgului Internațional al Agricultorilor SIMA-SIMAGENA de la Paris se va desfășura între 22 și 26 februarie 2015, la Centrul Expozițional Paris-Nord Villepinte.

 


Contact: PROMOSALONS ROMANIA

Tel. 0771 638 393

tradingconsultbg@yahoo.fr

www.simaonline.com

Vizualizat: 571 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Citeste si:

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?