Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SIMA-SIMAGENA 2015

Publicat: 13 ianuarie 2015 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cea de-a 76-a ediție a Târgului Internațional al Agricultorilor SIMA-SIMAGENA de la Paris se va desfășura între 22 și 26 februarie 2015, la Centrul Expozițional Paris-Nord Villepinte.

Click pe poza pentru galerie!

Inovația înainte de toate! - tema pentru ediția de anul viitor a târgului va acoperi trei domenii principale: echipament, recolte, oameni și regiuni. La târg, inovația va fi prezentată în spații special amenajate în acest scop:

• Zona "Inovație înainte de toate!" este un loc de creștere a ideilor noi, un loc care reunește cercetările privind viitorul în agricultură ale școlilor de inginerie franceză și internațională, despre posibilele scenarii privind anul 2050, prezentate de instituții profesionale. {i, desigur, va fi inclusă și Galeria Inovațiilor, unde vor fi expuse produsele câștigătoare ale Premiilor SIMA în inovație (rezultatele au fost deja anunțate pe 27 noiembrie).

• În zona Forumurilor internaționale și a Prezentărilor tehnice vor fi abordate o serie de teme noi: inovația tehnologică în slujba dezvoltării agricole sustenabile, utilizarea dronelor în agricultură și o serie de ateliere practice, cum ar fi evenimentele în cadrul cărora agricultorii inovatori fac schimb de experiență.

SIMA-SIMAGENA va fi, mai mult decât oricând, un târg al tuturor tipurilor de agricultură: vor fi reprezentate toate continentele, toate fermele (indiferent de dimensiune) și toate tipurile de agricultură (sustenabile, convenționale, organice, integrate, tropicale etc.).

O serie de țări, printre care Coreea, Croația, Estonia, Grecia și Lituania vor fi prezente pentru prima dată la târgul de la Paris. Altele, precum Polonia, Turcia, India și Statele Unite ale Americii au participat la ediții anterioare ale SIMA și își vor intensifica semnificativ prezența. Participanții cu tradiție din anii anteriori vor fi prezenți cu spații de expunere și mai mari, printre aceștia numărându-se Olanda, Republica Cehă, Germania și Marea Britanie. Trebuie menționat faptul că jumătate din expozanți sunt din străinătate, reprezentând peste 40 de țări.

Cât despre vizitatori, sunt așteptate peste 248.800 de persoane din 145 de țări și peste 330 de delegații de cumpărători din străinătate, precum și lideri de opinie.

Vor fi organizate ateliere de lucru care vor oferi o imagine de ansamblu a sectoarelor de echipamente agricole din fiecare dintre cele trei țări invitate - Africa de Sud, Mexic și Japonia, cu prezentarea caracteristicilor specifice și a oportunităților potrivite fiecărei piețe. În același timp, vor fi organizate sesiuni de degustare de produse.

 

Contact: PROMOSALONS ROMANIA

Tel. 0771 638 393

tradingconsultbg@yahoo.fr

www.simaonline.com

Vizualizat: 463 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!