Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Expo Zoo Agroind Vaslui - ediția 2014

Publicat: 27 august 2014 - 18:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada 5-7 septembrie a.c., se va desfășura, în Parcul Expozițional al O.A.R.Z. Vaslui, cea de-a XIV-a ediții a manifestării tradiționale „Expo Zoo Agroind Vaslui”

Click pe poza pentru galerie!

Evenimentul este susținut și organizat de Consiliul Județean Vaslui, Instituția Prefectului, Primăria Municipiului Vaslui, Agenția Națională pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie, DADR Vaslui, Asociațiile Crescătorilor de Animale din Moldova.

Expo Zoo Agroind Vaslui își propune să fie o manifestare educativă și de orientare a tuturor actualilor și viitorilor fermieri, precum și a factorilor responsabili pentru dezvoltarea zootehniei ca ramură economică. Dorim ca această expoziție să reprezinte un exemplu, un imbold și o cale de urmat, pentru întreaga zootehnie regională și chiar națională.

Prezența efectivelor de animale din majoritatea speciilor (110 taurine, 220 ovine, 20 caprine, pasări, cabaline), prezența în expoziție a utilajelor agrozootehnice moderne, participarea unităților din industria alimentară beneficiare ale producțiilor agrozootehnice, reprezintă repere ale obiectivului nostru ca manifestarea să fie nu numai utilă și interesantă, ci să și creeze condiția esențială de interes în găsirea căilor de dezvoltare.

În cadrul programului expozițional, organizatorii vor asigura condițiile necesare și pentru derularea dezbaterilor și a discuțiilor socio-profesionale cu factorii decizionali de la nivel de central și local, prin seminarii de comunicare.
Deschiderea manifestării va avea loc pe data de 5 septembrie 2014 ora 10.00, în cursul zilei fiind programată și bonitarea animalelor prezentate în expoziție, iar în data de 7 septembrie, de la ora 14.00, va avea loc festivitatea de premiere.


Parteneri media: Asociația Presei Agricole din România (A.P.A.R.), TVR1 - Viata Satului, Radio România Iași, Revista Ferma.

Attila MIKLOS
Director OARZ Vaslui

Vizualizat: 655 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?