Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Expo la Timişoara, TimAgralim

Publicat: 21 aprilie 2009 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
În perioada 18-21 iunie 2009 Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara, Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara în colaborare cu Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Timiş şi Oficiul Judetean de Consultanţă Agricolă Timiş, organizează cea de-a VII-a ediţie a Târgului internaţional de echipamente şi produse din domeniul agriculturii, zootehniei şi alimentaţiei - TIMAGRALIM.

Click pe poza pentru galerie!

Expoziţia reprezintă cea mai importantă manifestare expoziţională de profil din vestul ţării care reuneşte firme şi organizaţii de renume regional, naţional şi european. Cea de a VII-a ediţie a TIMAGRALIM doreşte să prezinte o nouă perspectivă, europeană pentru agricultură şi industria alimentară, tematica fiind diversificată şi structurată pe saloane.

Ediţia precedentă a fost o reuşită datorită participării a peste 150 de firme, atât din ţară cât şi din străinătate – Austria, Germania, Italia, Serbia, Spania, Ungaria – între care s-au stabilit noi contacte directe. Păstrând tradiţia anilor precedenţi, expoziţia se va desfăşura în spaţiu deosebit de generos al Universitatii de Ştinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara care permite, pe lângă standurile clasice, realizarea de demonstraţii în câmp cu utilaje agricole, câmpuri demostrative de culturi, expoziţie de animale de ferma şi de companie. Evenimentul va beneficia de o bună mediatizare la nivel naţional şi euroregional, astfel încât să trezească interes tuturor firmelor din domeniu.

TIMAGRALIM 2009 are misiunea de a răspunde aşteptărilor celor mai importanţi actori din agricultură şi industria alimentară : agenţii economici interesaţi de ultimele tehnologii şi micii fermieri care caută soluţii tehnice simple şi eficiente. În măsura în care va reuşi să concilieze cei doi factori şi să promoveze interesele comune, TIMAGRALIM va continua să reprezinte o manifestare de referinţă pentru zona de Vest.

Pentru relaţii suplimentare şi înscrieri:

CCIAT: Goran NESIN, şef proiect, tel: 0750 240 871, mobil: 0744 355 178, fax: 0256 228 709 e-mail: gnesin@cciat.ro

Ionuţ NEGRU, organizator, tel: 0750 240 874, mobil: 0724 251 259 email: inegru@cciat.ro

Mihaela LUPU, organizator, tel:0256 220 526, mobil:0722 248 945 e-mail: mlupu@cciat.ro

USAMVB Timişoara: Sorin BUNGESCU, şef proiect – tel:0727739168, e-mail: sobungi@yahoo.com
Vizualizat: 610 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?