Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

DLG InterMarketing și AgriPlanta - o expoziție agricolă unică în România

Publicat: 24 aprilie 2013 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Principalii producători, importatori și distribuitori de utilaje și inputuri pentru agricultură din țară și din străinătate își dau întâlnire cu fermierii, la începutul verii, pe câmpul de la Fundulea, județul Călărași, la cea de-a treia ediție a expoziției AgriPlanta

Click pe poza pentru galerie!

Concept de expoziție agricolă unic în România, dezvoltat după modelul Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.), AgriPlanta a atras în 2012 peste 122 de jucători importanți din industria agricolă, cu 23% mai mulți decât la ediția din 2011, care și-au expus oferta diversificată pe o suprafață de 20 ha.


AgriPlanta și RomAgroTec - un proiect unic

Prezență cunoscută pe piața evenimentelor agricole din România, DLG InterMarketing demarează în acest an un nou proiect, o colaborare cu Asociația Producătorilor și Importărilor de Mașini Agricole din România (APIMAR) și va organiza AgriPlanta și RomAgroTec ca o singură expoziție, oferind o platformă extinsă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură.

 

Totul de la Sămânță la Recoltă

Alături de prezentări de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole (genetică de ultimă oră, tehnologii avansate pentru protecția plantelor, scheme moderne de fertilizare) vor avea loc și demonstrații cu mașini agricole în cele două zone tematice: Zona 1 - Demonstrații “Tehnici moderne pentru protecția plantelor” și Zona 2 - Demonstrații “Lucrările solului și semănat”.

De asemenea, se vor organiza întâlniri ale asociațiilor de profil; evenimente dedicate producătorilor și distribuitorilor de semințe, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor; dezbateri pe marginea unei teme deosebit de importante în agricultură: APA. Printre subiectele care se vor aborda: “Lipsa apei ca factor de stres abiotic”, “Evitarea stresului abiotic la plante prin conservarea apei în sol sau prin irigații”.

Cei mai iscusiți tractoriști își vor putea dovedi abilitățile în manevrarea tractorului în zona special amenajată “Tractor și tractorist”. Tot aici vor fi organizate concursuri cu premii și tombole pentru vizitatori, evenimente dedicate copiilor în cadrul AgriKids (un concept care îi ajută pe fermieri să le cultive copiiilor dragostea pentru rodul câmpului și lucrările agricole).

LINZER AGRO TRADE, principalul distribuitor de îngrășăminte din Europa, participă anul acesta la eveniment în calitate de Partener Oficial și IKB LEASING confirmă, în calitate de Partener, colaborarea deja tradițională (lansată în anul 2011) cu organizatorul DLG InterMarketing.

Expoziția AgriPlanta - RomAgroTec se va desfășura în perioada 6-9 iunie 2013, în aceeași locație de lângă Fundulea, județul Călărași, accesul auto făcându-se din autostrada A2 București - Constanța, ieșirea Fundulea (km 35), spre sud, pe DJ402 spre Nana/Oltenița.

Vizualizat: 437 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?