Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

DLG InterMarketing și AgriPlanta - o expoziție agricolă unică în România

Publicat: 24 aprilie 2013 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Principalii producători, importatori și distribuitori de utilaje și inputuri pentru agricultură din țară și din străinătate își dau întâlnire cu fermierii, la începutul verii, pe câmpul de la Fundulea, județul Călărași, la cea de-a treia ediție a expoziției AgriPlanta

Click pe poza pentru galerie!

Concept de expoziție agricolă unic în România, dezvoltat după modelul Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.), AgriPlanta a atras în 2012 peste 122 de jucători importanți din industria agricolă, cu 23% mai mulți decât la ediția din 2011, care și-au expus oferta diversificată pe o suprafață de 20 ha.


AgriPlanta și RomAgroTec - un proiect unic

Prezență cunoscută pe piața evenimentelor agricole din România, DLG InterMarketing demarează în acest an un nou proiect, o colaborare cu Asociația Producătorilor și Importărilor de Mașini Agricole din România (APIMAR) și va organiza AgriPlanta și RomAgroTec ca o singură expoziție, oferind o platformă extinsă de comunicare și networking pentru profesioniștii din agricultură.

 

Totul de la Sămânță la Recoltă

Alături de prezentări de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole (genetică de ultimă oră, tehnologii avansate pentru protecția plantelor, scheme moderne de fertilizare) vor avea loc și demonstrații cu mașini agricole în cele două zone tematice: Zona 1 - Demonstrații “Tehnici moderne pentru protecția plantelor” și Zona 2 - Demonstrații “Lucrările solului și semănat”.

De asemenea, se vor organiza întâlniri ale asociațiilor de profil; evenimente dedicate producătorilor și distribuitorilor de semințe, fertilizanți și produse pentru protecția plantelor; dezbateri pe marginea unei teme deosebit de importante în agricultură: APA. Printre subiectele care se vor aborda: “Lipsa apei ca factor de stres abiotic”, “Evitarea stresului abiotic la plante prin conservarea apei în sol sau prin irigații”.

Cei mai iscusiți tractoriști își vor putea dovedi abilitățile în manevrarea tractorului în zona special amenajată “Tractor și tractorist”. Tot aici vor fi organizate concursuri cu premii și tombole pentru vizitatori, evenimente dedicate copiilor în cadrul AgriKids (un concept care îi ajută pe fermieri să le cultive copiiilor dragostea pentru rodul câmpului și lucrările agricole).

LINZER AGRO TRADE, principalul distribuitor de îngrășăminte din Europa, participă anul acesta la eveniment în calitate de Partener Oficial și IKB LEASING confirmă, în calitate de Partener, colaborarea deja tradițională (lansată în anul 2011) cu organizatorul DLG InterMarketing.

Expoziția AgriPlanta - RomAgroTec se va desfășura în perioada 6-9 iunie 2013, în aceeași locație de lângă Fundulea, județul Călărași, accesul auto făcându-se din autostrada A2 București - Constanța, ieșirea Fundulea (km 35), spre sud, pe DJ402 spre Nana/Oltenița.

Vizualizat: 710 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?