Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Crescătorii de păsări pot lua adeverințe pentru credite

Publicat: 17 august 2015 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

APIA eliberează, din 31 iulie 2015, adeverințe de credit pentru beneficiarii Măsurii 215 - Plăți privind bunăstarea animalelor - pachet b - păsări, sesiunea I de depunere - anul III de angajament, prin care confirmă faptul că solicitantul a depus, în perioada 16 octombrie - 15 noiembrie 2014, cerere de plată pentru măsura specificată. Suma înscrisă în adeverință reprezintă valoarea celor trei deconturi justificative depuse, din care va fi scăzută valoarea adeverinței/adeverințelor emise anterior.

Click pe poza pentru galerie!

În cazul neeliberării nici unei adeverințe anterioare, se poate elibera, la cerere, o adeverință prin care se confirmă faptul că solicitantul a depus, în perioada 16 octombrie - 15 noiembrie 2014, cerere de plată și trei deconturi justificative aferente perioadei 16 octombrie 2014 - 15 iulie 2015, cu excepția beneficiarilor care au aplicat pentru un efectiv mediu și care nu au obligația depunerii deconturilor justificative trimestriale. De asemenea, în adeverință se precizează dacă sancțiunile din anul/anii de angajament anterior/i au fost recuperate până la data emiterii adeverinței solicitate în prezent.

Pe baza adeverințelor de la APIA, crescătorii de păsări pot lua credite de la 16 bănci cu care APIA are convenții.

 

Vizualizat: 532 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?