Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Crescătorii de păsări pot lua adeverințe pentru credite

Publicat: 17 august 2015 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

APIA eliberează, din 31 iulie 2015, adeverințe de credit pentru beneficiarii Măsurii 215 - Plăți privind bunăstarea animalelor - pachet b - păsări, sesiunea I de depunere - anul III de angajament, prin care confirmă faptul că solicitantul a depus, în perioada 16 octombrie - 15 noiembrie 2014, cerere de plată pentru măsura specificată. Suma înscrisă în adeverință reprezintă valoarea celor trei deconturi justificative depuse, din care va fi scăzută valoarea adeverinței/adeverințelor emise anterior.

Click pe poza pentru galerie!

În cazul neeliberării nici unei adeverințe anterioare, se poate elibera, la cerere, o adeverință prin care se confirmă faptul că solicitantul a depus, în perioada 16 octombrie - 15 noiembrie 2014, cerere de plată și trei deconturi justificative aferente perioadei 16 octombrie 2014 - 15 iulie 2015, cu excepția beneficiarilor care au aplicat pentru un efectiv mediu și care nu au obligația depunerii deconturilor justificative trimestriale. De asemenea, în adeverință se precizează dacă sancțiunile din anul/anii de angajament anterior/i au fost recuperate până la data emiterii adeverinței solicitate în prezent.

Pe baza adeverințelor de la APIA, crescătorii de păsări pot lua credite de la 16 bănci cu care APIA are convenții.

 

Vizualizat: 396 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?