Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Crescătorii de păsări pot lua adeverințe pentru credite

Publicat: 17 august 2015 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

APIA eliberează, din 31 iulie 2015, adeverințe de credit pentru beneficiarii Măsurii 215 - Plăți privind bunăstarea animalelor - pachet b - păsări, sesiunea I de depunere - anul III de angajament, prin care confirmă faptul că solicitantul a depus, în perioada 16 octombrie - 15 noiembrie 2014, cerere de plată pentru măsura specificată. Suma înscrisă în adeverință reprezintă valoarea celor trei deconturi justificative depuse, din care va fi scăzută valoarea adeverinței/adeverințelor emise anterior.

Click pe poza pentru galerie!

În cazul neeliberării nici unei adeverințe anterioare, se poate elibera, la cerere, o adeverință prin care se confirmă faptul că solicitantul a depus, în perioada 16 octombrie - 15 noiembrie 2014, cerere de plată și trei deconturi justificative aferente perioadei 16 octombrie 2014 - 15 iulie 2015, cu excepția beneficiarilor care au aplicat pentru un efectiv mediu și care nu au obligația depunerii deconturilor justificative trimestriale. De asemenea, în adeverință se precizează dacă sancțiunile din anul/anii de angajament anterior/i au fost recuperate până la data emiterii adeverinței solicitate în prezent.

Pe baza adeverințelor de la APIA, crescătorii de păsări pot lua credite de la 16 bănci cu care APIA are convenții.

 

Vizualizat: 590 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?