Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Creditul INSTANT - simplu, rapid și avantajos

Publicat: 02 decembrie 2013 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Robert Rekkers (foto), Directorul General al Agricover Credit: “Creditul Instant este soluția de finanțare pe loc a fermierilor care dețin suprafețe între 100 și 400 de hectare”

Click pe poza pentru galerie!

Agricover a lansat recent Creditul Instant. Cui vă adresați și cum poate fi accesat acest produs?
Robert Rekkers: Am constatat, analizând piața, că agricultorii au nevoie de soluții rapide și simple de finanțare. În acest domeniu se lucrează sub presiunea timpului și dacă nu ai banii necesari atunci când ai nevoie - nu mâine, nu săptămâna viitoare - riști să-ți compromiți toată munca.

Chiar numele sugerează ideea de rapiditate - principalul atu al acestei soluții de finantare. Creditul Instant este soluția ideală pentru fermierii care dețin culturi vegetale cu suprafețe cuprinse între 100 și 400 de hectare.Vorbim de finanțări cuprinse între 50.000 lei și 100.000 de lei, în funcție de suprafață. Banii pot fi folosiți pentru achiziția de inputuri sau pentru acoperirea cheltuielilor curente ale fermei.


Cât de rapid se obține Creditul Instant?

Robert Rekkers: Într-o singură zi, discuțiile având loc chiar în fermă. Agricover Credit are o echipă mobilă extrem de eficientă, experții noștri pot răspunde imediat solicitărilor fermierilor, indiferent de zona unde se află aceștia. Analizăm, așadar, la fermă, împreună cu fermierul, situația financiară a acestuia și dăm răspunsul pe loc. Acest lucru este posibil datorită echipei de back-office care centralizează și prelucrează informațiile primite din teren, cu ajutorul unei aplicații web speciale. Astfel, putem oferi finanțarea simplu și rapid, fără proceduri birocratice complicate.

….: Vorbim de un credit al cărui avantaj esențial este rapiditatea. Care sunt celelalte caracteristici?

Robert Rekkers: Scadența creditului este la recoltă, iar produsul presupune un singur cost fix, transparent, fără comisioane ascunse. În plus, pentru acest credit nu este necesară garanția materială, fermierul având nevoie de un simplu bilet la ordin avalizat.

Ce diferențiază soluțiile de finanțare propuse de Agricover Credit de cele ale băncilor comerciale?
Robert Rekkers: Avem avantajul de a face parte din Grupul Agricover, care are o vastă experiență în colaborarea cu agricultorii și înțelege, deci, foarte bine specificul activității agricole și nevoile fermierului.

Prin urmare, soluțiile noastre sunt croite “pe măsura” clientului și i se potrivesc perfect. În plus, putem evalua foarte bine activele agricultorului, care astfel are șanse mult mai bune să obțină finanțarea dorită. Este, dacă vreți, un dialog între profesioniști, pentru că și noi, și clienții noștri stăpânim domeniul în care activăm și putem găsi rapid soluția potrivită.

Grupul Agricover are clienți peste 3.500 de fermieri, iar Agricover Credit are soluții de finanțare nu doar pentru cei mari - care reușesc să obțină, de cele mai multe ori, finanțări și de la bănci -, ci și pentru fermierii mici și mijlocii.

….: Cu ce rezultate sperați să încheiați acest an?

Robert Rekkers: Ne așteptăm la o creștere a plasamentelor cu cel puțin 40% anul acesta, lucru perfect posibil datorită lansării unor soluții de creditare inovatoare, care răspund nevoilor punctuale ale agricultorilor. Și amintesc aici câteva dintre produsele lansate anul acesta: Creditul Pre-Intabulare, care rezolvă una dintre cele mai mari probleme actuale ale agriculturii românești, permițând cumpărarea unui teren agricol chiar dacă acesta nu este încă intabulat, și Creditul pentru utilaje second-hand, un alt produs de succes.

Recent am mai făcut un pas important în relația cu agricultorii, prin deschiderea, la Slobozia, a primului sediu regional Agricover Credit. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri și de a fi tot mai rapizi în evaluarea cererilor lor de finanțare. Sunt, așadar, eforturi pe care le facem constant pentru a putea oferi soluții inovatoare de finanțare a agriculturii românești și pentru a fi lideri în acest domeniu.

Vizualizat: 491 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!