Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Concursul “ŞI NOUĂ NE PASĂ” s-a încheiat. Iată câştigătorii!

Publicat: 26 mai 2016 - 21:00
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

139 de participanţi au fost validaţi, conform Regulamentului de concurs, de către organizatori pentru tragerea la sorţi care a desemnat câştigătorii tabletei şi ai celor două telefoane inteligente SAMSUNG!

Click pe poza pentru galerie!

Fiecare participant a fost trecut într-o listă, în ordinea cronologică corespunzătoare înscrierii la concursul de pe pagina oficială de facebook a Revistei Ferma şi i s-a atribuit un număr de ordine, de la 1 la 139. Numerele au fost trecute pe bileţele şi introduse într-un bol (vezi foto). S-a recurs la tragerea la sorţi şi au fost scoase din bol numerele câştigătoare: 4, 45 şi 134. Acestor numere le corespund următorii participanţi:

 

4. TUDOR MARIAN – câştigătorul tabletei Samsung

45. FLORIAN POPA – câştigătorul unui telefon inteligent Samsung

134. MIHAI MACINIC – câştigătorul unui telefon inteligent Samsung

 

Câştigătorii concursului “ŞI NOUĂ NE PASĂ”, organizat de Revista Ferma, NHR AgroPartners, DLG InterMarketing şi agroinfo.ro, au îndeplinit cumulativ următoarele condiţii, pentru a fi validaţi:

1. Au venit la expoziţia Agriplanta Romagrotec de la Fundulea, în perioada 19-22 mai 2016

2. Au făcut o poză la panoul de la standul Revistei Ferma şi au postat-o public, pe profilul personal de Facebook

3. Au adăugat un comentariu cu textul “Şi mie îmi pasă” la postarea cu concursul de pe pagina de facebook a Revistei Ferma

4. S-au înscris în concurs până la data de 25 mai 2016, ora 11:00

 

Organizatorii mulţumesc pentru participare tuturor vizitatorilor care au venit şi s-au fotografiat la standul revistei Ferma. Vă aşteptăm cu drag şi la alte concursuri şi vă invităm să susţineţi în continuare iniţiativele Ferma Media Grup care privesc agricultura românească.

 

 

Tudor MarianFlorian PopaMihai Macinic

Vizualizat: 798 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?