Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Concursul Abonatului 2010 şi-a desemnat câştigătorii

Publicat: 09 aprilie 2010 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În ziua de 29 martie a avut loc la sediul redacţiei revistei Ferma şi a ziarului Anunţuri Agricole, tragerea la sorţi pentru "Concursul Abonatului 2010". La extragere au participat toţi abonaţii revistei Ferma şi ai ziarului Anunţuri Agricole care s-au abonat la una din cele două publicaţii sau la ambele, până la data de 16 martie a.c., data poştei.

Click pe poza pentru galerie!

Mulţumim tuturor abonaţilor pentru interesul arătat publicaţiilor noastre şi sperăm ca şi în acest an să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor dumneavoastră.

MARELE PREMIU - UN MOTOCULTOR, a fost câştigat de abonatul Pavel Cristea din localitatea Roşia, comuna Dieci, judeţul Arad.

Au fost acordate DOUĂ PREMII I, constând în CÂTE UN TELEVIZOR LCD, care au fost câştigate de Ionel Pantiş din localitatea Bocşa, judeţul Caraş-Severin şi de PF Pop Gavril Doru din localitatea Chiribiş, judeţul Bihor.

Cele CINCI PREMII II, a câte UN TELEFON NOKIA fiecare, au fost câştigate de: Asociaţia Crescătorilor de Ovine, Ana-Maria Lar-Crişan din Turda, judeţul Cluj; Dumitru Codrescu din localitatea Mateeşti, judeţul Vâlcea; Inter-Marcos SRL, Marian Herda, din localitatea Topolog, judeţul Tulcea; Marian Popa din localitatea Călăraşi, judeţul Călăraşi; Trustul de presă "Dunărea de Jos", Aurora Radu, din localitatea Galaţi, judeţul Galaţi.

Au fost acordate şi ZECE PREMII III, constând în PACHETE DE CĂRŢI din domeniul agricol, în valoare de 200 de lei fiecare. Abonaţii care au câştigat cele zece premii III sunt: Bergamo Agricola SRL din localitatea Teremia Mare, judeţul Timiş; Ioan Ciplea din localitatea Jebel, judeţul Timiş; Victor Codrea din Drăguşeni, judeţul Satu Mare; Constantin Croitoru din Grumăzeşti, judeţul Neamţ; Viorel Dragovici din localitatea Simeria, judeţul Hunedoara; Vasile Ivaşcu din localitatea Gârliţa, comuna Ostrov, judeţul Constanţa; Ion P. Jderu (Nelu) din localitatea Drincea, comuna Punghina, judeţul Mehedinţi; Dan Ioan Şimon din localitatea Şimand, judeţul Arad; Costel Strungaru din localitatea Botoşani, judeţul Botoşani; Marcel Brudar din Lancrăm (Sebeş), judeţul Alba.

Vizualizat: 573 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?