Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

BASF donează 1 milion de euro ca ajutor umanitar de urgenţă în Ucraina

Publicat: 03 martie 2022 - 18:55
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Suma va fi direcționată imediat către Crucea Roșie Germană. Mulți angajați și-au anunțat, de asemenea, dorința de a dona. 

În urma atacului asupra Ucrainei ordonat de guvernul rus, populaţia civilă suferă din cauza escaladării violenţelor. Sute de mii de persoane sunt în situaţia de a se refugia. Pentru a ajuta oamenii din ţară, BASF a oferit un ajutor de urgenţă în valoare de 1 milion de euro.

Suma va merge imediat către Crucea Roşie Germană (GRC). Această organizaţie a lucrat neobosit în ultimele zile, în regiunea aflată în criză.
„Este război în Ucraina. Suferinţa populaţiei civile din ţară este imensă”, a declarat Martin Brudermüller, preşedintele Consiliului Director Executiv al BASF. „Vrem să ajutăm aceşti oameni şi, prin urmare, am decis să oferim acest ajutor de urgenţă.”

BASF doneaza 1 milion de euro Ucraina_b

Crucea Roşie Germană sprijină organizaţia sa soră, Crucea Roşie Ucraineană (URC), în eforturile extinse de ajutorare. Un expert în ajutor de urgenţă de la GRC se află în Kiev, pentru a coordona ajutorul cu organizaţiile partenere. Printre altele, GRC intenţionează să pună la dispoziţie oamenilor din Ucraina şi persoanelor care sosesc în ţările învecinate cele necesare: alimente, îmbrăcăminte, truse de igienă, dar şi dispozitive de comunicare şi încărcare a telefoanelor mobile. Crucea Roşie Germană va oferi, totodată, sprijin psihosocial.
Mulţi angajaţi BASF din întreaga lume şi-au semnalat şi ei dorinţa de a dona în nume propriu. BASF le va oferi această posibilitate în zilele următoare. Pe lângă ajutorul umanitar de urgenţă, BASF va dubla suma strânsă prin donaţiile angajaţilor.

Despre BASF
La BASF, creăm chimie pentru un viitor durabil. Combinăm succesul economic cu protecţia mediului şi responsabilitatea socială. Peste 110.000 de angajaţi din Grupul BASF contribuie la succesul clienţilor noştri în aproape toate sectoarele şi aproape în fiecare ţară din lume. Portofoliul nostru este organizat în şase segmente: produse chimice, materiale, soluţii industriale, tehnologii de suprafaţă, nutriţie şi îngrijire şi soluţii agricole. BASF a generat vânzări de 78,6 miliarde de euro în 2021. Acţiunile BASF sunt tranzacţionate la bursa din Frankfurt (BAS) şi sub formă de certificat de depozit american (BASFY) din SUA. Informaţii suplimentare la www.basf.com.

Vizualizat: 546 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?