Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Banat Agralim - prima ediție

Publicat: 24 aprilie 2013 - 16:00
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

În acest an, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara în colaborare cu Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara și asociații profesionale din domeniul producției vegetale și animaliere organizează, în perioada 31 mai - 2 iunie 2013, expoziția BANAT AGRALIM

Click pe poza pentru galerie!

Principalele sectoare ale expoziției sunt: Salonul de creștere a animalelor, Salonul de mecanizare, servicii și produse agroalimentare și Poligonul de câmpuri demonstrativ-experimentale.

La expoziție vor participa firme și asociații profesionale de crescători de animale și vor fi expuse animale din următoarele specii: taurine, ovine, caprine, cabaline, iepuri și animale de blană, găini și păsări ornamentale, diferite specii de pești.

De asemenea, vor expune firme de producere, comercializare și asigurare a asistenței tehnice pentru mașini și instalații pentru agricultură și procesarea produselor agroalimentare, iar la Poligonul de câmpuri demonstrativ-experimentale își vor prezenta oferta firme, institute și stațiuni de cercetare din domeniul producerii de material semincer de înaltă valoare biologică (din țară și străinătate) și mari firme producătoare de substanțe de protecție și fertilizanți.

Tot aici, vor fi amenajate loturi demonstrative cu culturi de câmp și furajere, legume, pomi fructiferi și viță de vie, în diferite sisteme de producție și variante tehnologice.

În cadrul expoziției se vor organiza o serie de acțiuni conexe, sub forma unor seminarii și workshop-uri, având ca tematică protecția mediului, sisteme alternative de creștere a animalelor, actualități legislative în mecanizarea agriculturii, prezentări ale unor companii și multe altele.

Vizualizat: 420 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Ferma de prepelite
|
05. 06, 2013. Monday 20:22
O ferma de prepelite contruita intr-un garaj cu o investitie mica poate sa creasca veniturile familiei tale. Afla cum poti contrui o ferma de prepelite intr-un spatiu mic si cu o investitie minima http://www.prepelite-online.net/ghidul-incepatorului-pentru-cresterea-prepelitelor-partea-2/ Ghidul Incepatorului pentru cresterea prepelitelor
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?