Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Avertizare cu privire la comercializarea ilegală de seminţe contrafăcute marca Euralis

Publicat: 02 februarie 2012 - 19:00
3 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

S.C. EURALIS SEMINTE S.R.L. avertizează prin prezentul toţi consumatorii români cu privire la depistarea recentă a vânzarii ilegale pe piaţa românească a unor doze de 80.000 de boabe conţinând seminţe contrafăcute de porumb inscripţionate cu „ES FLATO – Porumb Hibrid, FAO 350”, ambalate în saci de hârtie contrafăcuţi inscripţionaţi cu marca Euralis şi purtând etichete contrafăcute de certificare albastre cu numărul de lot F0440W101645E.

Click pe poza pentru galerie!

S.C. EURALIS SEMINTE S.R.L. îi sfătuieşte pe toţi fermierii români cultivatori ai seminţelor Euralis în Primăvara 2012 să solicite sistematic factură fiscală şi copie după certificatul original de calitate de la distribuitorul lor vânzător. Euralis roagă amabil toţi cetăţenii să îi aducă la cunoştinţă orice informaţii deţinute cu privire la orice vânzare ilegală de seminţe Euralis, fără factură fiscală şi certificat de calitate, la numărul de telefon: 0212.24.47.97

Acelaşi număr de telefon poate fi utilizat de către consumatori pentru verificarea veridicităţii calităţii de distribuitor a oricărui vânzător de seminţe Euralis pe teritoriul României.

Comunicat de presa transmis de: S.C. EURALIS SEMINTE S.R.L
Prin Dl. Florin CONSTANTIN - Country Manager Bulgaria & România

Vizualizat: 625 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   
3.
sute de proprietari nu au fots improprietariti in timp ce comunele se lafaie in rezerva comunei
|
02. 04, 2012. Saturday 18:51
Directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliarã (OCPI) Vaslui, Daniela Chiper va avea un volum de muncã fãrã precedent, pentru cã se vor face mãsurãtori în teren, în toate comunele si orasele, pentru a se identifica suprafetele trecute în rezervã si care ar putea fi predate unor proprietari de terenuri, trecuti acum la despãgubiri. “Vrem sã identificãm toate rezervele de terenuri ale primãriilor, astfel încât persoanele care sunt pe listele de despãgubiri sã poatã primi teren în fizic din rezerve. Dacã, sã presupunem, s-a terminat terenul în comuna Munteni de Jos, s-a putea propune proprietarului de teren sã primeascã o suprafatã de teren în Albesti, pe o suprafatã din rezerva primãriei.
2.
maciuca pe ei
|
02. 04, 2012. Saturday 14:13
BRAVO, maciuca pe ei
1.
comasarea terenurilor cu JAPCA
|
02. 02, 2012. Thursday 22:00
A venit si la noi in comuna Lipovat,jud Vaslui un cetaten strain din danemarca,a zis ca el face comasare de terenuri agricole pentru a fi lucrate iar noi i-am spus cand om pune mana pe maciuca nu te putem prinde pana in danemarca.am auzit ca prin alte sate s-a bagat si a arat terenurile fara stirea lor,dar noi cand ne adunam vreo 50-60 de maciucari iese foc si fulger.vor sa ne ia pamanturile paganii
Rezultate: [3]  
Pagini: [1]  1   
Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Mewi la Agromalim 2019 ARTEX - Structuri uşoare acoperite
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?