Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Asociaţia Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice Iaşi se alătură APPR

Publicat: 03 aprilie 2018 - 11:24
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Asociaţia Producătorilor de Porumb din România a semnat recent acordul de adeziune a Asociaţiei Cultivatorilor de Cereale şi Plante Tehnice Iaşi, care devine astfel membru cu drepturi depline al APPR.

Organizaţia profesională a fermierilor ieşeni, înfiinţată în 2017, reprezintă interesele fermierilor din această zonă, acoperind o suprafaţă de aproximativ 30.000 de hectare. "Este un pas important pentru proaspăt-înfiinţata noastră organizaţie", a comentat Emil Bălteanu, preşedintele ACCPT Iaşi.

logo-APPR_b"Colaborarea pe care am parafat-o astăzi (29 marie 2018 - n.r.) vine în mod natural, nu doar pentru că majoritatea membrilor noştri sunt cultivatori de porumb şi, aderând la o asociaţie deja activă şi recunoscută pentru activitatea sa de reprezentare, vor avea acces la informaţii deosebit de valoroase, dar, mai ales, pentru că urmarind activitatea APPR, am realizat că avem o mulţime de preocupări comune, mai ales pe partea tehnică", susţine liderul asociaţiei ieşene.

"Ne propunem să alocăm resurse pentru a testa multitudinea de hibrizi de pe piaţă pentru a putea vedea care dintre aceştia se adaptează cel mai bine condiţiilor specifice Câmpiei Moldovei, astfel încât să putem face membrilor noştri recomadări în cunostinţă de cauză. De asemenea, apreciem în mod deosebit comunicarea pe care o fac consiliul director şi echipa executivă ale APPR, dând dovadă de mare implicare şi profesionalism în dialogul cu autorităţile de la Bucureşti şi Bruxelles, în interesul agricultorilor şi partenenerilor acestora", a precizat Bălteanu.

Asociaţia Producătorilor de Porumb din România este o asociaţie profesională formată din producători agricoli care deţin suprafeţe de lucru cuprinse între 50 şi 50.000 ha, dar si reprezentanţi ai lanţului profesional de porumb din România. APPR face parte din Confederaţia Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari ţări producătoare de porumb din Europa.

Vizualizat: 772 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?