Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Agricultura în siguranță!

Publicat: 04 aprilie 2016 - 18:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Safety Broker vă oferă soluții complete de asigurare menite să vă protejeze activitatea agricolă și să „îmblânzească” efectele dezastrelor naturale asupra investiției dumneavoastră!

Click pe poza pentru galerie!

Safety Broker, brokerul numărul 1 în piața de brokeraj în asigurări din România, cu o cotă de piață de aproape 8% și cu prime intermediate în valoare de 85 milioane de euro în 2015, vine, după 11 ani de experiență în asigurări, cu cele mai potrivite și prietenoase recomandări de asigurări agricole!

De ce să vă asigurați cultura?
În agricultură, nici un an nu seamănă cu altul, unul poate fi mai bun, iar altul mai slab, iar dumneavoastră o știți cel mai bine. În acest domeniu, grijile și nesiguranța nu numai că nu contenesc, dar nici nu încetează să apară. Experiența ultimilor ani a demonstrat faptul că riscurile climaterice se manifestă din ce în ce mai frecvent și mai agresiv, motiv pentru care nu mai pot fi neglijate.
{tiți deja că atât dezvoltarea culturilor agricole, cât și creșterea animalelor necesită investiții substanțiale. Iar dacă pierdeți totul în urma unui dezastru natural, să o luați de la capăt, de jos, poate fi, de cele mai multe ori, aproape imposibil!
Tocmai de aceea este important și este nevoie să vă asigurați munca, să vă asigurați că animalele și/sau culturile dumneavoastră nu vor avea de suferit, că adăpostul pentru ele este în siguranță și că, la următoarea campanie, utilajele vor fi în perfectă stare de funcționare. Numai în acest fel investiția dumneavoastră va fi protejată. Pentru că ferma nu înseamnă doar pământ și grâne, înseamnă viitorul familiei dumneavoastră!
Astfel, pentru a uita de griji, vă oferim soluții de asigurare personalizate pentru culturi, utilaje, animale, păsări, dar și pentru grajduri și clădiri. Ne luăm angajamentul că, din multitudinea de produse de asigurare aflate pe piață, vă vom recomanda asigurarea care va răspunde eficient nevoilor dumneavoastră și va reduce semnificativ problemele acute cu care v-ați putea confrunta.
Dacă dețineți o fermă specială, culturi atipice, nemaiîntâlnite în România, suntem flexibili și putem crea produse de asigurare în parteneriat, dedicate special activității dumneavoastră.
De asemenea, vă asigurăm de calitatea serviciilor de gestionare a dosarelor de daună oferite de Safety Broker în condiții extraordinare, prompte, corecte și transparente.
Puteți beneficia de serviciile noastre pe teritoriul întregii țări, întrucât ne desfășurăm activitatea în peste 150 de puncte de lucru, cu o echipă formată din aproape o mie de agenți profesioniști, cu o experiență vastă în asigurări, pregătiți oricând să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.
Fiți prietenoși cu natura, cu agricultura, dar și cu investiția dumneavoastră!
Din pasiune pentru asigurări privim cu încredere spre viitor!

Text: SAFETY BROKER
www.safetybroker.ro




Articol publicat in revista Ferma nr.6(167) 1 - 14 aprilie 2016

Vizualizat: 432 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Cons DDA la Agromalim 2019 Mewi la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?