Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AGCO Feucht GmbH

Publicat: 06 septembrie 2017 - 15:32
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Expertul în recoltarea furajelor verzi AGCO Feucht GmbH - anterior cunoscut ca FELLA-Werke GmbH - se pregătește pentru a sărbători aniversarea mărcilor Fella, Fendt și Massey Ferguson în 2017 și 2018. 

Logo_experience-in-hay_sinc_b

Povestea de succes a utilajelor agricole din Franconia a început acum o sută de ani, atunci când a fost fondată compania Bayerische Eggenfabrik AG, în Feucht - Germania, în apropiere de Nuremberg. Astăzi, sediul se găsește în aceeași locație (după ce societatea a fost redenumită AGCO Feucht GmbH, în 2015). Ca parte a grupului AGCO, compania este acum un adevărat centru de excelență pentru tehnologia de recoltare a furajelor verzi, menținându-și poziția de lider în sectorul recoltării furajelor și privind cu încredere viitorul acestei ramuri a tehnologiei agricole. AGCO Feucht GmbH sărbătorește, împreună cu Fella, Fendt și Massey Ferguson, aniversarea acestor mărci, începând cu luna septembrie 2017.

Tradiție, inovație și pasiune

Spre sfârșitul Primului Război Mondial, industria metalurgică înregistra o creștere a cererii de echipamente agricole, iar Josef Hackl și Albert Löffler, pe atunci în compania Isaria-Zählerwerke, au profitat de această tendință a pieței și, în 1917 au plănuit extinderea producției pentru a include și realizarea grapelor. Această mișcare a culminat cu înființarea firmei Bayerische Eggenfabrik AG în 1918, în Feucht.
Anul 1932 a venit și cu introducerea unor noi tipuri de echipamente în portofoliul companiei: mașini de tuns iarba, greble de împrăștiat, greblă trasă de cai și secerătoare, utilaje de legat snopi. Când a fost lansată pe piață prima greblă cu dinți rotor, Germania se afla în plin boom economic. Acest lucru se întâmpla în 1953, când fermierii europeni se bazau deja pe calitatea înaltă a tehnologiei agricole produse în Bavaria. În 1980 s-a luat decizia de a concentra producția companiei pe domeniul recoltării furajelor verzi - de altfel, o decizie care s-a dovedit a fi un real succes.
Multă pasiune completată de binecunoscutul spirit ingineresc german, dar și de angajați experimentați și atenți la detalii, garantând calitate excepțională în fiecare produs - în decursul unui secol, toate acestea au contribuit la crearea unui centru de excelență pentru recoltarea furajelor verzi, în Feucht, lângă Nuremberg.

Foto-2_1655801_b

www.mewi.ro

TREI MĂRCI CE PROVIN DE LA O SINGURĂ SURSĂ, SERIOS PREGĂTITE PENTRU VIITOR


Gama cuprinzătoare de cositoare cu tamburi și cu discuri, dar și de greble de adunat și de împrăștiat au câștigat recunoaștere sub numele Fella, care reprezintă eficiență și fiabilitate în domeniul recoltării de furaje verzi. Astăzi, locația din Feucht produce echipamente pentru recoltarea furajelor verzi atât pentru Fendt, cât și pentru Massey Ferguson. AGCO își continuă planul său strategic în aceeași direcție, cu scopul de a institui marca premium Fendt, dar și Massey Ferguson, ca branduri sub al căror nume fermierii pot găsi toate mașinile și utilajele necesare activității lor. Astfel, gama oferită de Fendt și Massey Ferguson va putea oferi clienților din toată lumea produsele ce vin în întâmpinarea strictelor lor cerințe. În același timp, aceste mărci vor fi pregătite pentru noi segmente de piață. AGCO plănuiește să extindă fabrica din Feucht, astfel încât calitatea tehnologiei de recoltare a furajelor verzi ce poartă eticheta “Made in Feucht” va fi și mai acasă pe câmpurile din toată lumea.

Articol publicat în revista Ferma nr. 15(198), 1-14 septembrie 2017

Vizualizat: 505 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?