Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Află cum au decurs vânzările Syngenta anul trecut!

Publicat: 04 martie 2020 - 10:46
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Performanţele solide din a doua jumătate a anului au consolidat rezultatele economice ale companiei Syngenta, care a realizat în 2019 vânzări de aproape 13,6 miliarde de dolari.

Chiar dacă în termeni absoluţi vânzările au fost la acelaşi nivel cu anul precedent, datorită fluctuaţiilor de pe pieţele valutare a rezultat o creştere de 4 procente. Vânzările de produse pentru protecţia culturilor au fost cu 1% mai mari, iar vânzările de seminţe au scăzut cu 4%. Astfel, profitul companiei înainte de plata datoriilor şi a taxelor, inclusiv cheltuielile cu amortizarea, au fost de 2,927 miliarde de dolari.

Syngenta-sac-seminte_b"Suntem foarte mulțumiți de performanța Syngenta din 2019, obţinută pe fondul unor provocări mari, precum inundațiile istorice din SUA, seceta din Australia și fluctuaţiile valutare. Echipele Syngenta din întreaga lume au răspuns la impactul condițiilor meteorologice extreme prin adaptarea rapidă a ofertei noastre la nevoile imediate ale fermierilor. Vânzările pe parcursul întregului an au crescut cu 4% la cursurile de schimb constante. Acest lucru ne consolidează în continuare capacitatea de a servi fermierii din întreaga lume cu inovații pentru o agricultură mai durabilă şi ne ajută să abordăm extremele meteorologice, pentru a reduce impactul schimbărilor climatice, protejând biodiversitatea și în acelaşi timp îmbunătățind nutriția", a declarat Erik Fyrwald, directorul executiv al companiei.

În 2019, vânzările pe segmentul produselor de protecţia plantelor au totalizat 10,588 miliarde de dolari, creşteri notabile fiind înregistrate în Brazilia şi China, spre deosebire de SUA, unde performanţele comerciale au fost ceva mai slabe. Pe de altă parte, comerţul cu seminţe a generat vânzări de 3,083 miliarde de dolari, cu 4 procente sub rezultatele din 2018, însă raportat la cursurile de schimb constante diferenţa a fost de numai 1%. Vânzările de pe piaţa nord-americană (în scădere cu 11%) au fost afectate din cauza excesului de precipitaţii care a perturbat planul de însămânţări. Regiunea Asia-Pacific a peformat cel mai bine la acest capitol (creştere de 18%).

Venitul net de 1,450 miliarde de dolari (1,447 miliarde în 2018) a inclus 291 milioane de dolari aferente capitalizării costurilor de dezvoltare. Dacă excludem însă asta, venitul net a fost cu 20 la sută mai mic decât în 2018.

Vizualizat: 506 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Agra Asigurări angajează! Bianca ne spune ce calități trebuie să aibă un bun evaluator de daune

Astăzi vă facem cunoștință cu Bianca Szekely, evaluator de daune Agra Asigurări. Bianca activează în domeniul horticulturii și al peisagisticii de 16 ani. Agra Asigurări caută și alți ingineri agronomi, fermieri sau tineri absolvenți de studii agricole care să se alăture echipei lor de evaluatori

Aplică acum: www.agraasigurari.ro/carieraevaluatoridaune/

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?