Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AFIR: Noutăți la Baza de Date cu prețuri de referință

Publicat: 12 iulie 2016 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Baza de Date cu prețuri de referință utilizată de beneficiarii PNDR pentru achiziția directă de utilaje și echipamente agricole va include și prețurile promoționale ale elementelor incluse. Detaliile despre oferte vor fi evidențiate printr-o coloană suplimentară, la rubrica „Observații preț”, anunță Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Click pe poza pentru galerie!

Tot la cererea producătorilor și distribuitorilor de utilaje, prețul unui echipament poate fi exprimat și în dolari americani (USD), nu doar în euro, însă întotdeauna în doar una din cele două monede.

Baza de Date cu prețuri de referință funcționează pe principiul cumpărării directe a echipamentului dorit, fără a parcurge altă procedură de achiziție și include, în prezent, 25.000 de elemente. AFIR precizează că Baza de Date nu include silozuri și linii industriale, hale, grajduri, sere, utilaje sau echipamente specializate care necesită lucrări și costuri de contrucții-mintaj, nici consumabile, scule, dispozitive, accesorii, materiale de construcții etc.

 

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.12(173) 1 - 31 iulie 2016

Vizualizat: 610 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?