Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Adunarea Generală a FCBR

Publicat: 28 ianuarie 2015 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Federația Crescătorilor de Bovine din România (FCBR) a avut Adunarea Generală în decembrie 2014 și urmează să organizeze o Adunare ordinară a Consiliului Director al Federației, la Târgu Mureș, până în 10 februarie 2015. 

Click pe poza pentru galerie!

În cadrul Adunării Generale s-au lămurit o serie de lucruri, mai ales că Federația noastră este membră în Comitetul de Monitorizare pe viitorul PNDR, s-au discutat problemele vizând accesul la finanțarea europeană, necesitatea asocierii fermierilor și constituirea de asociații cooperatiste, situația laptelui, a bolii limbii albastre”, ne-a declarat Claudiu Frânc, președintele FCBR.

În fața a 60 de reprezentanți din 38 de județe din țară au fost prezentate și discutate acte normative și propuneri pentru modificările unor legi  ce vizează sectorul de creștere a bovinelor. „Noi ne-am făcut datoria să îi informăm și pregătim, e treaba lor cum se organizează. O cooperativă nouă a fost deja înființată în județul Bihor”, a adăugat Frânc.

Vizualizat: 650 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!