Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Achiziții on-line, cu două oferte, pentru beneficiarii PNDR

Publicat: 14 aprilie 2015 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Toți beneficiarii privați ai PNDR care demarează achiziții după jumătatea lunii martie 2015, vor putea efectua achiziții on-line, pe pagina de internet a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), indiferent de versiunea de contract de finanțare. Ulterior, pe parcursul derulării procedurii, contractul se va actualiza prin acte adiționale, ce se vor încheia până la avizarea finală a achizițiilor.

Click pe poza pentru galerie!

Beneficiarul privat va publica pe site-ul AFIR invitația de participare și dosarul cererii de oferte în format electronic. Ofertanții (…) vor depune on-line ofertele pentru respectiva procedură de achiziție. Numărul minim al ofertelor conforme primite s-a redus la două, de la trei, cât era stabilit prin procedura anterioară”, detaliază Agenția.

Verificarea și avizarea dosarului de achiziții se vor realiza tot on-line, la nivelul OJFIR și CRFIR. Rezultatul procedurii de achiziție (inclusiv notificările către ofertanții câștigători și necâștigători) va fi publicat pe site-ul AFIR.

Vizualizat: 518 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!