Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Abonamentul FERMA i-a făcut câştigători la Concursul Abonatului 2016

Publicat: 07 aprilie 2016 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Bine informaţi, dar şi norocoşi! Opt dintre abonaţii Ferma Media Grup au fost desemnaţi câştigători ai Concursului Abonatului 2016, în urma tragerii la sorţi din data de 7 aprilie 2016.

Click pe poza pentru galerie!

Bine informaţi, dar şi norocoşi! Opt dintre abonaţii Ferma Media Grup au fost desemnaţi câştigători ai Concursului Abonatului 2016, în urma tragerii la sorţi din data de 7 aprilie 2016.

Câştigătorii noştri, provenind din opt judeţe ale ţării, vor intra în posesia unor premii semnificative, constând într-un televizor LCD Samsung, două tablete Samsung şi cinci aparate foto.

Premiul 1 - un televizor LCD Samsung
Câştigătorul televizorului LCD Samsung cu diagonala de 102 cm, în valoare de 2.000 de lei este LEVENTE KISS din localitatea Micasasa, judeţul Sibiu.

Premiul 2: două tablete Samsung
Cele două tablete oferite la Concursul Abonatului Ferma, în valoare de 1.000 de lei fiecare au fost câştigate de BRANISLAV PLAVOŞIN din localitatea Cenei, judeţul Timiş, şi de VIOREL COCÂRLĂ, din localitatea Soimus, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Premiul 3 - cinci aparate foto
Câştigătorii celor cinci aparate foto oferite de Ferma Media Grup, în valoare de 500 lei fiecare, sunt: PFA Socaci L. Maria, com. Sânpaul, loc. Chirileu, jud. Mureş; Sorin Plămadă, loc.Vicovu de Sus, jud. Suceava; Ovidiu Taflan, loc. Mândra, jud. Braşov, Dan Mihăiţă Popoiu, loc. Bereşti, jud. Galaţi; Euro Fish SRL - Ovidia Halus, loc. Tulcea, jud. Tulcea.

Detalii despre cum veţi intra în posesia premiilor primiţi la 0256.213328.
Citiţi despre câştigători în revista Ferma, ediţia 1-14 mai 2016!

Vizualizat: 664 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?