Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

13 produse după „Rețete consacrate”

Publicat: 19 noiembrie 2014 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

MADR a validat, până la începutul lunii noiembrie 2014, 13 produse alimentare din panificație și din industria cărnii obținute după rețete consacrate. Alte 8 produse lactate, pentru care a fost depusă documentația, așteaptă atestarea.

Click pe poza pentru galerie!

Au fost atestate și vor fi comercializate cu logo-ul „Rețetă consacrată”, din panificație: pâinea albă cu cartofi, semialbă cu cartofi și neagră cu cartofi, franzela București, împletiții suprapuși și pâinea de secară și din carne: cabanos, mușchi file afumat, jambon afumat fără os, parizer, crenvurști cu carne de vită, salam Torpedo și ciolanul presat.

Președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN), Aurel Popescu, a afirmat că la începutul lunii decembrie, câteva unități din industrie vor scoate și cozonaci realizați tot după rețete consacrate, mai vechi de 30 de ani, care urmează să primească cât de curând atestatul.

Vizualizat: 513 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agro Concept la Agromalim 2019 Hedere Oros Linamar la Indagra 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?