Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

19 ani împliniţi!

Publicat: 03 martie 2017 - 16:39
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Toţi avem un număr preferat. Sau o cifră, legată sau nu de o întâmplare din viaţa noastră. Al meu e 19. Nu-mi amintesc să aibă vreo semnificaţie specială, dar cu siguranţă înseamnă ceva în 2017. Pentru că FERMA a împlinit în februarie... numărul meu norocos!

Sunt 19 ani de la apariţia primului număr al revistei "Plante furajere", pentru că aşa s-a numit Ferma la început, timp de două ediţii. Au urmat ani de muncă, de bucurii împărtăşite, mii şi mii de pagini de informaţie, o istorie frumoasă scrisă împreună cu voi. 
Eforturile ne-au fost şi ne sunt pe deplin răsplătite...

coperta-ferma-4(187)_b

Copii care s-au născut odată cu Ferma iar astăzi sunt tineri fermieri. 
Fermieri care au învăţat de la specialiştii noştri să producă mai mult şi mai eficient.
Specialişti, cadre didactice de excepţie, comunicatori s-au alăturat de-a lungul anilor echipei Ferma şi au transmis către lumea agricolă românească cele mai tari informaţii, rezultate unice obţinute în cercetare, inputuri care să vă facă munca mai uşoară şi producţia sigură. 
Firmele din domeniu au ştiut că, alăturându-se revistei Ferma vor avea parte de notorietate şi că vor ajunge mai repede la fermierii care au nevoie de ofertele lor.

Jurnalişti la început de drum care s-au specializat în presa agricolă şi astăzi scriu despre voi şi pentru voi. Aşa eram şi eu, acum 17 ani, când am venit la Ferma. Aici mi-am împlinit visul profesional şi mi-am desăvârşit profesia. Iar colegii mei sunt cu adevărat dedicaţi vouă şi agriculturii.
Ferma are un patron care nu e nici jurnalist, nici agricultor, ca formare profesională. Dar ştie să fie şi una, şi alta. Pentru că îi place, pentru că trăieşte agricultura şi vrea dreptate pentru fermieri. Şi astea nu-s vorbe mari. Sunt fapte.

În ultimii ani, un sondaj independent realizat de către Kleffmann Group - liderul global îîn furnizarea de servicii de cercetare privind piaţa agricolă - plasează revista Ferma pe primul loc în preferinţele fermierilor români. Sondajul vizează aflarea gradului de cunoaştere a publicaţiilor cu profil agricol din România, precum şi comportamentul de citire al agricultorilor chestionaţi. Despre rezultatele sondajului din 2016, în ediţia viitoare.
Ca să răspund anticipat celor ce deja întreabă "Şi ce te lauzi?"... Da, mă laud! Şi da, îmi laud colegii şi şeful şi colaboratorii din întreaga ţară şi din afara ei. Şi îmi laud cititorii. O fac cu toată mândria. 
Iar vouă, dragi fermieri, vă mulţumesc pentru că aveţi încredere în noi şi pentru că SUNTEŢI PARTE din REVISTA FERMA!

Vizualizat: 1340 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

„Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi

„Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi

La „Ziua Grâului”, eveniment aflat la a 10-a ediţie şi organizat de către companiile Agroind Cauaceu, Agrotex Carei și Promat Tășnad, au participat anul acesta aproape 1000 de persoane, un nou record. Loturile demonstrative au cuprins 60 de soiuri de grâu, orz şi orzoaică, precum şi numeroase variante de fertilizare și tratamente fitosanitare. În platforma de la Diosig (Bihor) şi-au expus o parte din portofoliul de produse 52 de companii producătoare de seminţe, produse pentru protecţia plantelor şi utilaje agricole.

Case IH Agronomic Design Ţuţuianu a pariat pe New Holland Graul care da intre 8 si 10 tone/ha
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?