Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

VINURILE de Cotnari, PROTEJATE în China

Publicat: 12 iulie 2017 - 10:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

200 DE INDICAŢII GEOGRAFICE PROTEJATE. Uniunea Europeană şi China au convenit, la începutul lunii iunie a.c., cu privire la publicarea oficială a unei liste de două sute de indicaţii geografice din Europa şi din China - o sută de fiecare parte - care vor fi avute în vedere pentru protecţie în temeiul unui acord bilateral care urmează să fie încheiat în acest an.

Foto-2-Cotnari_b

Această publicare deschide procesul pentru protejarea produselor incluse în listă împotriva imitaţiilor şi a fraudelor şi se preconizează că va duce la beneficii reciproce în domeniul comerţului şi la sporirea gradului de informare a consumatorilor şi a cererii de produse de înaltă calitate de ambele părţi. (…)

Din România, apare un singur nume pe lista produselor ce urmează a fi protejate pe piaţa chineză, respectiv Cotnari, cu vinurile sale. Italia (26) şi Franţa (25) sunt ţările cu cele mai multe produse incluse în această listă.

Pe larg despre produsele propuse pentru noul acord în revista Ferma, ediţia 1-31 iulie 2017!

Vizualizat: 281 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

„Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi

„Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi

La „Ziua Grâului”, eveniment aflat la a 10-a ediţie şi organizat de către companiile Agroind Cauaceu, Agrotex Carei și Promat Tășnad, au participat anul acesta aproape 1000 de persoane, un nou record. Loturile demonstrative au cuprins 60 de soiuri de grâu, orz şi orzoaică, precum şi numeroase variante de fertilizare și tratamente fitosanitare. În platforma de la Diosig (Bihor) şi-au expus o parte din portofoliul de produse 52 de companii producătoare de seminţe, produse pentru protecţia plantelor şi utilaje agricole.

Case IH Agronomic Design Ţuţuianu a pariat pe New Holland Graul care da intre 8 si 10 tone/ha
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?