CONCURSUL ABONATULUI 2017
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Naturevo prezintă SUTE de SOLUŢII ADECVATE pentru RECOLTE BOGATE

Publicat: 10 februarie 2017 - 10:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În data de 9 februarie Naturevo a prezentat, la Casa Vlăsia, din comuna Snagov, judeţul Ilfov, planurile pe care le are compania pentru 2017, modificările legislative, precum şi soluţiile fitosanitare şi financiare pe care fermierii le au la dispoziţie în acest an. Au fost invitaţi 80 de fermieri din judeţele Giurgiu, Prahova şi nu numai. 

Demersul nostru de astăzi este de a vă prezenta sute de soluţii adecvate pentru recolte bogate. De altfel, acesta este laitmotivul cu care noi vom acţiona în 2017. Suntem mai buni pentru că suntem mai pregătiţi cu experieţă de încă un an. În echipa noastră a intrat anul acesta şi Daniel Daia ca director naţional de vânzări. Avem o echipă din ce în ce mai mare. Am făcut multe lucruri de la înfiinţare, acum avem capital integral românesc. De anul trecut am îneput să lucrăm mai mult prin intermediul distribuitorilor locali, şi vom continua să extindem această tendinţă. Ca misiune, încă de la început a fost de a identifica nevoile fermierilor şi de a le recomanda soluţii de calitate, prin FlexiTechagro – soluţii flexibile. De anul acesta, schimbăm mesajul, vă arătăm şi cum să obţineţi recolte bogate, facem şi analiza economică a culturii”, şi-a început prezentarea John Enoiu, director de strategii integrate Naturevo.

naturevo-2017-1_bClick pe poza pentru galerie!

Elena Leaotă, director de strategii Naturevo a continuat cu prezentarea modificărilor legislative în privinţa produselor de protecţie a plantelor, Florian Lazăr, director tehnic Naturevo a prezentat soluţiile tehnice pentru fiecare cultură în parte, iar Doru Ciontolac, director de relaţii financiare Naturevo a vorbit fermierilor despre posibilităţile pe care aceştia le au la dispoziţie pentru achiziţionarea produselor Naturevo.

Au fost realizate prezentări detaliate despre noile produse Calciprill, Novatec 40, Amosulf NG – un îngrăşământ cu insecticid pentru cultura de rapiţă. Pe lângă acestea, specialiştii Naturevo au avertizat cu privire la necesitatea efecturării analizelor de sol, a analizelor apei pentru irigaţii, au vorbit despre inhibitorii de nitrificare, despre agricultura durabilă, agricultura ecologică.

Despre toate acestea vom scrie în ediţiile viitoare ale Revistei Ferma.

Vizualizat: 524 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Gustul Banatului Montan descoperit la Indagra

Gustul Banatului Montan descoperit la Indagra

Standurile cu produse tradiţionale au fost şi anul acesta un punct de atracţie pentru miile de vizitatori care au ajuns la Indagra. Burduşite cu bunătăţi, care mai de care mai ofertante, acestea au adunat la un loc tot ce are mai bun satul românesc: brânzeturi alese, fructe şi legume proaspete, preparate din carne după reţete transmise din generaţie în generaţie şi miere ecologică având proprietăţi terapeutice. Printre expozanţi s-au aflat şi producători veniţi tocmai din Caraş-Severin, cu alimente specifice Banatului Montan.

BRÂNZA LUI VODĂ În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Gerul si Agricultura

Care este starea culturilor agricole de toamna?