Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Concernul agricol BayWa investeşte în electromobilitate

Publicat: 10 iulie 2017 - 16:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Concernul BayWa a anunţat va conecta anumite staţii de alimentare cu grupul Ladenetz.de, ai cărui parteneri pun la dispoziţie, pe întreg teritoriul Germaniei, staţii de încărcare pentru maşini electrice. 

Prin parterneriatul cu Ladenetz.de, BayWa îşi măreşte oferta de alimentare prin folosirea electromobilităţii: Clienţii au acum la dispoziţie o reţea cu aproximativ 8.000 de puncte de alimentare la nivel european, din acestea 3.000 fiind în Germania, informează întreprinderea.

Pe lângă această cooperare, şi în cadrul filialelor BayWa vor fi montate staţii de alimentare rapidă, anunţă concernul. Întreprinderea doreşte să îşi extindă reţeaua pentru clienţi cu maşini electrice. La aceste puncte de alimentare rapidă, clienţii îşi vor putea alimenta maşinile electrice cu curent ecologic de la BayWa R.E. Se prevede ca în acest an să apară primele astfel de staţii rapide în cadrul benzinăriilor şi a filialelor Baywa, începând cu sudul Germaniei. Concernul deţine la momentul de faţă 100 de benzinării şi vreo 100.000 de carduri de alimentare cu combustibil active.
Sursa: agrarticker.de

Vizualizat: 339 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

„Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi

„Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi

La „Ziua Grâului”, eveniment aflat la a 10-a ediţie şi organizat de către companiile Agroind Cauaceu, Agrotex Carei și Promat Tășnad, au participat anul acesta aproape 1000 de persoane, un nou record. Loturile demonstrative au cuprins 60 de soiuri de grâu, orz şi orzoaică, precum şi numeroase variante de fertilizare și tratamente fitosanitare. În platforma de la Diosig (Bihor) şi-au expus o parte din portofoliul de produse 52 de companii producătoare de seminţe, produse pentru protecţia plantelor şi utilaje agricole.

Case IH Agronomic Design Ţuţuianu a pariat pe New Holland Graul care da intre 8 si 10 tone/ha
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?